Global Distribution Group
Ние сме водеща група за международно разпространение в сектора за красота и уелнес , предоставяне на купувачи по целия свят от над 80 страни . Нашият Логистичен център за онлайн бизнес се намира в Европа (Англия или Испания) в зависимост от текущия състав .
 
     

     
 
Доставка
Ние имаме над 15 години опит , корабоплаването по света , дори на най- отдалечените места . Нашите продукти включват свободен световен кораби . Ние кораб , използвайки официалните пощенски услуги , с проследяване на номера и застраховка . Ние обработваме поръчки в 24-48 часа . Експедиране пъти след това се различават в зависимост от страната . Обикновено можете да очаквате да получите вашия пакет в рамките на 3 до 5 дни ако в Европа и 7 до 10 работни дни за останалата част от света . Моля , имайте предвид , че транспортните разписания са приблизителни . Страни със стриктни запис може да отнеме повече време . Изпратете ни имейл предварително ако искате да имате по- конкретна информация от нас acccording да ни доставка опит , или можете да се свържете с вашия местната пощенска служба .
 
     

     
 
Плащания
Приемаме плащания с кредитни карти онлайн (Amex, Visa , Mastercard), PayPal , Western Union или банков превод . Пишете ни за банка или WU подробности
 
     

     
  Гаранция
Всички продукти , продавани от GlobalDistributionGroup са с 2 години гаранция . В случай на неизправност ние замени машина с нов един . Ако се появи неизправност машина , нека се знае inmediately и ние покриване на всички разходи по доставката за връщане и доставка на ново устройство .
 
     

     
  Политика на връщане Потребителите могат да отмените поръчката без да се налага да се признае за всяка причина в срок 7 дни след получаване на поръчката , при условие че продуктите са върнати без се изпитва или използва , съвместими стандарти на хигиена . Преди да изпратите продукта обратно клиентът трябва да уведоми нашата компания на връщането . Правото на оттегляне не се прилага , ако потребителят е включен продукт , извади печат на кабела , опитах и аксесоари . Върнати продукти / аксесоари / ръководства трябва да е в отлично състояние . Ние ще възстановяване , съгласно втория параграф на член 14.1 от директивата на Европейския парламент , цената , дисконтиране всички тези разходи , произведени от завръщането в срок от 7 дни от датата на получаване на продукта + връщане доставка пъти ,  
     


Me My Elos
     
     
МОДЕЛ НА МАШИНА
БРОЯТ НА ЛАМПАТА МИГА
ЦЕНА ЗА ЕВРОПА
ЦЕНА ЗА ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ СВЕТА

Безплатен международното корабоплаване  
КУПИ
(Машина / лампи / аксесоари)
 

Важно :
Тази страница е автоматичен превод от английски и може да съдържа грешки .
   

MeMyElos характеристики
MeMyElos (известен също като MeElos или MyElos) е машина, предназначена за бързо и трайно Обезкосмяване. MyElos е името на машината и elos е вида на светлината meelos машина употреби. Elos (електро-оптични взаимодействие) е на Syneron клинично доказано, златен стандарт технология, която използва ниско енергийни пулсираща светлина заедно с леко радиочестотни (RF). Тази светлина технология е една крачка пред IPL и лазер. Когато elos пулс се излъчва от memyelos епилатор енергията се отлага в кожата, селективно насочени към космения фоликул. Ако енергия достига фоликула е достатъчно висока, тя постоянно вреди на космения фоликул и тази конкретна фоликул, който е бил повреден няма да могат да растат косата повече. Elos осигурява по-високи нива на ефикасност, superior нива на безопасност и потребителски комфорт – не болка, най-много леко топлина или писнат-, както и много по-кратко лечение пъти срещу интензивна пулсираща светлина и лазер.

Разликата между MeMyElos устройството и други модели на пазара:
Моят Elos ми предлага следните предимства, които са подобрения на други модели на пазара:

• По-кратко време на сесия: с MyMyElos, отнема само минути, за да премахнете косата от области. Други модели се часове.
• По-малко брой сесии и време на общата сесия: с MeMyElos имате нужда от 7 сесии, за да премахнете около 89 % от косата, лекувани. Сесии са веднъж седмично, докато други машини нужда от 7 до 12 сесии, както и всяка сесия е веднъж месечно. Заключение: MeElos изисква месец и половина срещу една година с други машини.
• ElosMe епилатор е единствената машина, която позволява на потребителя да премахнете космите веднага докато лечение косми постоянно в една една и съща сесия. Това е възможно с използването на аксесоари (продава се отделно): самобръсначка или епилатор. Тъй като meelos минава над повърхността, коса могат да бъдат отстранени в същото време. Няма други епилатор предлага това обезщетение от 2 в 1. Използването на аксесоари е по избор. Вие може да обръсне или восък непосредствено преди лечението. Ако лечението Светла коса, трябва да използвате епилатор аксесоар (епилатор бера косата и създава микроскопични увреждане на космения фоликул, създаване на цел за elos пулса за активно лечение на клетките, за да предотврати бъдещи прераждане).
• Някои системи (обикновено професионални системи) изискват употребата на гел при лечение на Арес. MeMyElos не го прави.
• ElosMe идва с най-дългата продължителност лампа existant, на 120000 мига, сравнение с други машини, които включват лампи на 700/2000/40000 мига. Един пълен тялото сесия изисква около 6000 снимки, така че дълговременни elosme лампата се очаква да обхваща 9 години на лечение.
• MeMyElos епилатор е единствената машина за всички кожата и косата цветове, включително черен кожа и бял, сив, руса и червена коса. Няма друга машина на пазара предлага това уникално предимство. Това е възможно благодарение на elos технология, която позволява по-дълбоко ниво на лечение, не е възможно с интензивна пулсираща светлина или лазер. MyElos е единствената машина, която използва elos технологията.
• ElosMe може да се използва за женското лице.

Производител на MeMyElos и Elos технологията:
MeMyElos е разработена от Syneron медицински, световен лидер в професионални апарати. С над три милиона elos лечения извършва годишно elos е клинично тествани и доказано, медицински. Лечение с meelos е безопасен за употреба в страната, както е доказано. Myelos епилатор използва същата технология, 10-годишен професионален elos на част от разходите за лазерно лечение в doctors´ клиники.

Сесия честотата и времето с MeMyElos:
Да се осигури постоянно коса намаляване резултати (89 % терминал коса намаляване след 7 процедури) трябва да следвате стъпките от 7 процедури с интервали от 1 седмица. Понякога повече от 7 процедури може да се изисква, в зависимост от човек на човек. След първите 7 лечения можете да третира вашата желана област, само като косата се появява съответно препоръчва лечение време. Както ти прогрес, ще забележите по-дълго и по-дълги интервали между тези докосване до лечения. Това е намаляване на постепенно и кумулативно. Когато косата расте обратно между всяка една от обработките, ще има по-малко от нея и тя ще бъде по-фина, по-леки и бавно нараства и единствен поддръжка от време на време ще се изисква. Сесия пъти са: пълно тяло в 32 минути / пълна крак за 10 минути / под мишниците в 1 минута / бикини зона 2 минути / мъжки гръб за 12 минути.

Области на тялото, където MyElos може да се използва:
Можете да използвате memyelos епилатор на практически всички мъжки и женски тялото, но прочетете ръководството, за да видите кои конкретни места не трябва да бъдат лекувани. Обикновено тя се използва за премахване на косми по ръцете, краката, подмишниците, бикини зоната, краката, гърдите, корема и гърба. За използване на женски окосмяване моля използвайте очила са включени и да прочетете внимателно. Не използвайте memyelos на мъжки окосмяване, татуировки, бенки или перманентен грим.

Как elos постига трайно Обезкосмяване с MeElos епилатор:
Трайно Обезкосмяване означава, че когато един фоликул термично е повреден не е в състояние да растат терминал за коса отново. Защото има много милиони фоликули, които потенциално могат да растат косми по тялото, и тъй като значителна част от тях не е в десния растеж фаза, не е реалистично да се очаква, че всеки един фоликул в областта на лечението ще бъде забранена. Освен това много от фоликули в кожата нямат коса, която се вижда на повърхността на кожата. Тези фоликули имат много по-ниско ниво на чувствителност към термично увреждане, така че дори когато те са изложени на elos пулса те не ще бъдат деактивирани. Тези фоликули имат потенциал за отглеждане "нова коса" по-късно във времето. Над няколко лечения с подходящи интервали от време повечето от фоликули, които обхождате циклично растежа на косата ще бъдат засегнати от elos процедурата и ще бъде критично ранени, така че те са с трайни увреждания. Важно е да запомните, че тялото е конвертирането на тези неактивни или спящи фоликули да расте по-късно в живота точно като нормална част от косата цикъл на растеж или в резултат на много фактори: хормонален дисбаланс, бременност, менопауза, болест или лекарства, затлъстяване или идиопатична причини. Ето защо не може да има никакви гаранции или обещания за "всички коса отиде завинаги" от определена област. Фоликулите са тясно свързани с кожата и тялото отговор на вътрешните физиологични промени и следват цикличен растеж цикъл. Всеки фоликул унищожени няма да растат обратно-задачата ви като потребител на memyelos е да унищожи по-голямата част от фоликулите с вашия memyelos. Следвайте нашите лечение протокол и продължи себе си лечение с myelos, докато не сте доволни от резултатите. Виждам, че сте лечение на всяка област според минималните пъти, показани в ръководството на потребителя и непрекъснато се плъзгат върху кожата след elos импулси да унищожи колкото се може повече фоликули възможно. Уверете се, че ви се плъзгат апликатор с достатъчно бавно движение. Лампата мига импулси. Просто нека мига флаш далеч, докато се плъзгат машината по области. Ако използвате епилатор аксесоар тогава е по-лесно да видите къде се плъзна над за коса ще бъдат премахнати веднага. Позволи на 10 секунди, за да премине преди да се върне към област, ако виждате, че това е необходимо.

Предпазни мерки и когато не се използва MyElos епилатор:
• Memyelos система е предназначена за отстраняване на човешкото тяло коса. Всяка друга употреба е изрично забранено; НЕ използвайте системата за отстраняване на косми по лицето си или главата.
• НЕ използвайте системата за memyelos над татуировки или перманентен грим.
• По време на лечението, не трябва да държат на върха на апликатора на elosme все още на едно място! Това може да предизвика обширна прегряване и възможните кожни увреждания.
• Ако в рамките на последните три дни сте имали дълъг кожата излагане на слънце, или ако вие имате прекалено дъбени кожата от слънцето, тен легла или дъбилни кремове в рамките на последните две седмици.
• Ако имате пейсмейкър или вътрешна.
• Ако имате повърхностни метал или други импланти в областта желаната лечение.
• Ако имате история на всеки вид рак, или пре-малигнени бенки.
• Ако страдате от тежки условия, като сърдечни заболявания.
• Ако имате разширени вени в областта на лечението.
• Ако имате бенки, големи лунички, тъмно пигментирани области, белези или рождените белези.
• Ако сте бременна или кърмите.
• Ако имате нарушена имунна система заради имуносупресивни заболявания като СПИН и ХИВ или използване на имуносупресори.
• Ако имате ендокринни нарушения, като диабет или поликистоза на яйчниците синдром.
• Ако имате всяко условие, активни в областта на лечението, като язви, псориазис, екземи, изгаряния, херпес симплекс, рани или обрив.
• Ако имате история на кожни заболявания необичайни рана изцеление, както и много суха и крехка кожата.
• Ако имате история на кървене coagulopathies, или използване на антикоагуланти.
• Ако използвате медикаменти, билки, хранителни добавки и витамини, които са известни да предизвика фоточувствителност на светлината експозиция при дължина на вълната се използва, като изотретиноин (Accutane) и/или локално ретиноиди в рамките на последните шест месеца, тетрациклини или жълт кантарион в рамките на последните две седмици.
• Ако използвате медикаменти, които могат да стимулират растежа на косата, като миноксидил. Ако сте имали всяка хирургична процедура в областта на лечението през последните три месеца или преди пълно изцеление.
• Ако имате епилепсия.
• Ако сте приложили всички видове анестетици.
• Ако сте на златна терапия.

Дължина на косата преди лечение с ElosMe и използването на аксесоари:
• Ако използвате епилатор или самобръсначка аксесоари (продава се отделно) едновременно по време на лечението с elos, няма нужда за бръснене преди започване на лечението. Забележка: Можете да използвате епилатор или самобръсначка, ако имате коса до 10 мм.
• Ако не използвате самобръсначка или епилатор принадлежности за memyelos, трябва да се бръснат необходима площ предварително elos лечение. Забележка: да се гарантира най-добри резултати, вие не трябва да премахнете косата от кола маска или епилатор повече от 5 минути преди elos лечение. Най-добри резултати се постигат, когато епилатор или самобръсначка аксесоари се използват едновременно с elos.
• При лечение на кривата зоните (т.е. под мишниците и коленете) работното си място в две посоки под 90 градусов ъгъл, за пълно покритие. -Трудно достъпните райони също могат да бъдат третирани като първо с помощта на самобръсначка или епилатор (по време на поставяне на защитна капачка вместо elos касета), последвано от прилагане на elos (по време на поставяне на защитна капачка на самобръсначка/епилатор страна).

Спецификации на MeMyElos:
• Светлинен спектър: 550-1200 nm
• Макс elos енергия: 9й/cm2
• Макс оптични: 4J/cm2
• Проведени RF: 5J/cm2
• Пулсираща светлина повторение размер: до 2 импулси/секунда (2 Hz)
• RF размахвам честота: 6.78 MHz
• Радиочестотните мощност: 5 вата
• Покритие размер: до 6 см2/секунда
• Електрическа мощност: 100-200-240 VAC, 50/60 Hz
• Бележка! Системата няма да функционира по-горе 30º

Какво казват лекарите за MeMyElos:
Д-р Дейвид Фридман, дерматолог, Фридман кожата и лазерен център, Йерусалим, Израел: meelos е най-ефективен дома косата отстраняване устройство existant в този момент, който е подходящ за всички типове кожа и цветове на косата. Повечето от пациентите се постигне средна коса намаляване на почти 90 % след 7 процедури. Този забележителен клиничен резултат и безопасност и лекота на използване на устройството - предложи нов подход за лечение на нежеланото окосмяване у дома.

Д-р Франческа де Анджелис, пластичен хирург, де. A. център - лазерна & клиника по пластична хирургия, Наполи, Италия: С elos технологията може да изпълнява изключително ефикасна епилация лечения с най-голямо ниво на комфорт. За разлика от други процедури епилация които само унищожават косъма elos технологията всъщност разрушава космения фоликул, произвеждащи бърз, безболезнен и безопасен начин да премахнете нежеланото окосмяване на тялото райони. Пациентите ми са изключително доволни от резултатите и те отчитат ефективни косопад.

Д-р Винс Afsahi, Южен бряг дерматология институт, Калифорния, САЩ: Уникалното elos технологията е, че той съчетава 2 различни условия, светлина обусловеност във връзка с радио честота. Какво това ни позволява да направите е лечение на все повече и повече пациенти на всички типове кожа с много малко надолу време. Нивото на безопасност на тази технология е несравним и е нещо, което ние сме много радостни да бъде в състояние да предложи на нашите пациенти през последните няколко години.

Страни ние кораб:
Албания Алжир Американска Самоа Андора Ангола Ангуила Антарктида Антигуа и Барбуда Аржентина Армения Аруба Възнесение Австралия Австрия Азербайджан Бахамите Бахрейн Бангладеш Барбадос Беларус Белгия Белиз Бенин Бермудски Бутан Боливия Босна и Херцеговина Ботсуана Буве Бразилия Британска територия в Индийския океан Бруней Дарусалам България Буркина Фасо Бурунди Камбоджа Камерун Канада Кабо Верде Каймановите острови Централноафриканската република Чад Чили Китай Коледа остров кокосови (Кийлинг) острови Колумбия Коморски острови демократична република Конго (Киншаса) Конго острови Кук Коста Рика бряг на слоновата кост Хърватска Куба Кипър Чешка република Дания Джибути Доминика Доминиканската република Източен Тимор Източен Тимор Еквадор Египет Ел Салвадор Екваториална Гвинея Еритрея Естония Етиопия Фолкландските острови Фарьорските острови Фиджи Финландия Франция Френска Гвиана френски митрополит Френска Полинезия Френски южни територии Габон Гамбия Грузия Германия Гана Гибралтар Великобритания Гърция Гренландия Гренада Гваделупа Гуам Гватемала Гърнси Гвинея Гвинея Бисау Гвиана Хаити чували и Mc Доналд острови Светия престол Хондурас Хонг Конг Унгария Исландия Индия Индонезия Иран (Ислямска република) Ирак Ирландия Ман Израел Италия Ямайка Япония Джърси Йордания Казахстан Кения Кирибати Корея Корея Кувейт Киргизстан Латвия Ливан Лесото Либерия Либия Лихтенщайн Литва Люксембург Макао Македония Мадагаскар Малави Малайзия Малдивите Мали Малта Маршалови острови Мартиника Мавритания Мавриций Майот Мексико Микронезия Молдова Монако Монголия Черна гора Монсерат Мароко Мозамбик Мианмар Намибия Науру Непал Холандия Холандия Антили нови Каледония Нова Зеландия Никарагуа Нигер Нигерия Ниуе остров Норфолк Северни Мариански острови Норвегия Оман Пакистан Палау Палестинската Панама Папуа Нова Гвинея Парагвай Перу Филипините Питкерн Айлънд Полша Португалия Пуерто Рико Катар остров Реюнион Румъния Руската федерация Руанда Сейнт Китс и Невис Сейнт Лусия Сейнт Винсент и Гренадини Самоа Сан Марино Сао Томе и Принсипи Саудитска Арабия Сенегал Сърбия Сейшелските острови Сиера Леоне Сингапур Словакия (Словашка република) Словения Соломоновите острови Сомалия Южна Африка Южна Джорджия и Южни Сандвичеви острови Испания Шри Ланка Сейнт Хелена Сен Пиер и Микелон Судан Суринам Свалбард и Ян Майен Свазиленд Швеция Швейцария Сирия Тайван (Китай) Таджикистан Танзания Тайланд Тибет Източен Тимор (Източен Тимор) Того Токелау Тонга Тринидад и Тобаго Тунис Турция Туркменистан Търкс и Кайкос Тувалу Уганда Украйна Обединени арабски емирства Обединеното кралство САЩ САЩ малки отдалечени острови Уругвай Узбекистан Вануату града-държава Ватикана (Светия престол) Венецуела Виетнам Вирджински острови Уолис и Футуна Йемен Заир Замбия Зимбабве

Компанията предупреждение:
Syneron медицински ООД си запазва правото да прави промени в нейните продукти или спецификации за подобряване на ефективността, надеждността и технологичност. Информацията, предоставена от Syneron медицински ООД се смята, че са точни и надеждни. Въпреки това Syneron медицински ООД поема няма отговорни

Водещите международни дистрибутори за MeMyElos . Безплатна международна доставка на MeElos . По цял свят онлайн продажбите на MyElos .
A GLOBAL DISTRIBUTION GROUP COMPANY