Global Distribution Group
Vi er en førende international distributionsgruppe i sektoren for skønhed og wellness, leverer købere over hele verden fra over 80 lande. Vores logistikcenter for online-forretning er placeret i Europa (England eller Spanien) afhængig af nuværende bestand.
 
     

     
 
Levering
Vi har over 15 års erfaring, fragt over hele verden, selv de mest afsidesliggende steder. Vores produkter omfatter fri verdensomspændende shipping. Vi skib, ved hjælp af den officielle postal service, med tracking nummer og forsikring. Vi behandle ordrer i 24-48 timer. Forsendelse variere efter at afhængigt af land. Du kan normalt forvente at modtage din pakke inden for 3 til 5 dage hvis i Europa og 7 til 10 arbejdsdage for resten af verden. Bemærk venligst at shipping gange angivet omtrentligt. Lande med strenge post kan tage længere tid. Send os en e-mail på forhånd hvis du ønsker at få mere specifikke oplysninger fra os rygsoejle vores shipping oplevelse, eller du kan også kontakte dit lokale posthus.
 
     

     
 
Betalinger
Vi acceptere kreditkortbetalinger online (Amex, Visa, Mastercard), PayPal, Western Union eller bankoverførsel. Email os for banken eller WU detaljer.
 
     

     
  Garanti
Alle produkter solgt af GlobalDistributionGroup har en 2-års garanti. I tilfælde af funktionsfejl erstatte vi maskinen med en ny. Hvis du modtager en defekt maskine, lad os vide inmediately og dækker vi alle fragtomkostningerne for tilbagevenden og forsendelse af en ny enhed.
 
     

     
  Returret
Forbrugerne kan annullere ordren uden at påberåbe sig nogen årsag inden for 7 dage efter modtagelse af ordre, forudsat at produkterne returneres uden at blive testet eller brugt, kompatible standarder for hygiejne. Før du sender produktet skal tilbage kunden meddele vores virksomhed tilbagevenden. Fortrydelsesretten gælder ikke, hvis forbrugeren har tilsluttet produkt, trak seal for kabel, prøvede produkt og/eller tilbehør. Returnerede produkter / tilbehør / manualer skal være i perfekt stand. Vi vil refundere, ifølge stk. 2 i artikel 14.1 i direktiv af Europa-Parlamentet, prisen diskontering alle disse omkostninger produceret af tilbage inden for 7 dage fra modtagelsen af produktet + retur shipping gange.
 
     


Me My Elos
     
     
MASKINEN MODEL
ANTALLET AF LAMPEN BLINKER
PRIS FOR EUROPA
PRIS FOR RESTEN AF VERDEN

Gratis International forsendelse  
KØB
(Maskine / lamper / tilbehør)
 

Vigtigt: Denne side er en automatisk oversættelse fra engelsk og kan indeholde fejl.
   

MeMyElos karakteristika
MeMyElos (også kendt som MeElos eller MyElos) er designet til hurtig og permanent hårfjerning. MyElos er navnet på maskinen og elos er typen af lys meelos maskine bruger. Elos (elektro-optiske synergi) er Synerons klinisk bevist, gold standardteknologi, der bruger lav-energi pulserende lys sammen med blid radio frekvens (RF). Denne lysteknologi er et skridt foran IPL og Laser. Når en elos puls udsendes fra memyelos epilator er energi deponeret i huden, selektivt målrette hårsækken. Hvis den energi at nå folliklen er høj nok, det skader permanent hårsækken og at specifikke follikel, der blev beskadiget vil ikke kunne vokse hår længere. Elos giver større niveauer af effektivitet, overlegen niveauer af sikkerhed og bruger komfort – ingen smerter, på de fleste mindre warmness eller snurre - samt langt kortere behandling gange versus intenst pulserende lys og laser.

Forskellen mellem enhedens MeMyElos og andre modeller på markedet:
Mig min Elos tilbyder følgende fordele, som er forbedringer af andre modeller på markedet:

• Kortere tid per session: med MyMyElos, det tager kun få minutter at fjerne hår fra områder. Andre modeller tage timer.
• Mindre antal sessioner og samlede sessionstid: med MeMyElos du har brug for 7 sessioner til at fjerne omkring 89% af hår behandlet. Sessioner er en gang om ugen, mens andre maskiner har brug for 7 til 12 sessioner, og hver session er en gang om måneden. Konklusion: MeElos kræver halvanden måned versus et år med andre maskiner.
• ElosMe epilator er den eneste maskine, der gør det muligt for brugeren at fjerne hårene umiddelbart mens behandling af hår permanent i en samme session. Dette er muligt med brug af tilbehør (sælges fra hinanden): barbermaskine eller epilator. Som meelos passerer hen over overfladen, kan hår fjernes på samme tid. Ingen andre epilator tilbyder denne ydelse af 2 i 1. Brug af tilbehør er valgfri. Du kan barbere eller voks umiddelbart før behandling. Hvis behandling af lys-farvede hår, skal du bruge epilator tilbehør (epilator plukker håret og skaber mikroskopiske skader på hårsækken, at skabe et mål for elos pulsen til aktivt behandling af celler for at forhindre fremtidige genvækst).
• Nogle systemer (normalt professionelle systemer) kræver brug af gel mens behandling af ares. MeMyElos ikke.
• ElosMe kommer med den længste varighed lampe eksisterende 120000 blinker, versus andre maskiner, der omfatter lamper af 700/2000/40000 blinker. En komplet body session kræver omkring 6000 skud, så lang varighed elosme lampe skønnes for at dække 9 års behandling.
• MeMyElos epilator er den eneste maskine til alle hud og hårfarver, herunder sort hud og hvid, grå, blond og rødt hår. Ingen andre maskine på markedet tilbyder denne entydige fordel. Dette er muligt takket være den elos teknologi, som muliggør en dybere behandling plan, ikke muligt med intenst pulserende lys eller laserbehandling. MyElos er den eneste maskine, der bruger elos teknologi.
• ElosMe kan bruges på de kvindelige ansigt.

Producent af MeMyElos og Elos teknologi:
MeMyElos er udviklet af Syneron medicinsk, verdensførende inden for professionel æstetiske enheder. Med over tre millioner elos behandlinger udføres årligt, er elos klinisk testet og lægeligt bevist. Behandling med meelos er sikker til brug i hjemmet, som det er blevet påvist. Myelos epilator bruger den samme teknologi, 10-årig professionel elos til en brøkdel af udgifterne til laser behandlinger udført på doctors´ klinikker.

Session hyppighed og gange med MeMyElos:
For at sikre permanent hår reduktion resultater (89% terminal hår reduktion efter 7 behandlinger) skal du følge trin 7 behandlinger med intervaller på 1 uge. Nogle gange mere end 7 behandlinger kan være påkrævet afhængigt af person til person. Efter de første 7 behandlinger kan du behandle dit ønskede område kun som hår ser ud ifølge anbefalede behandling gange. Som du fremskridt, vil du bemærke længere og længere intervaller mellem disse touch-up behandlinger. Dette er en gradvis og kumulative reduktion. Når hår vokser tilbage mellem hver af behandlingerne, der vil være mindre af det, og det vil være finere, lettere og langsommere voksende og kun vedligeholdelse engang imellem vil være påkrævet. Session gange: fuld krop i 32 minutter / fuld ben i 10 minutter / Underarm i 1 minut / Bikini område i 2 minutter / mandlig tilbage i 12 minutter.

Områder af kroppen, hvor MyElos kan anvendes:
Du kan bruge memyelos epilator på praktisk taget alle de mandlige og kvindelige krop, men Læs manual for at se, hvilke specifikke steder bør ikke behandles. Det er typisk bruges til at fjerne hår på arme, ben, armhuler, bikiniområdet, ben, bryst, mave og ryg. Til brug på kvindelige facial hår, skal du bruge beskyttelsesbriller inkluderet og læse manualen omhyggeligt. Brug ikke memyelos på mandlige facial hår, tatoveringer, modermærker eller permanent makeup.

Hvordan opnår elos permanent hår reduktion med MeElos epilator:

Permanent hår reduktion betyder, at når en follikel er termisk beskadiget det ikke er i stand til at vokse en terminal hår igen. Fordi der er mange millioner af follikler, der potentielt kan vokse hår på kroppen, og da en betydelig del af dem ikke er på den rette vækstfase, er det ikke realistisk at forvente, at vil hver enkelt follikel i behandlingsområdet blive deaktiveret. Desuden, mange af hårsække i huden ikke har hår, der er synlige på overfladen af huden. Disse follikler har en langt lavere grad af følsomhed over for termisk skade, så selv når de udsættes for elos pulsen de ikke deaktiveres. Disse follikler har potentiale til dyrkning "nye hår" senere i gang. Over flere behandlinger med passende mellemrum, de fleste af folliklerne at bladre gennem hårvækst vil blive berørt af proceduren elos og vil være kritisk såret så de permanent er deaktiveret. Det er vigtigt at huske, at kroppen er at omdanne disse inaktive eller hvilende hårsække til at vokse senere i livet lige så normal del af hårvækst cyklus eller som et resultat af mange faktorer: hormonel ubalance, graviditet, overgangsalder, sygdom eller medicin, fedme eller idiopatisk årsager. Dette er grunden til, at der kan være nogen garantier eller løfter om "alle hår væk for evigt" fra et bestemt område. Folliklerne er tæt forbundet med hud og krop svaret indre fysiologiske ændringer og følge en konjunkturbestemt vækstcyklus. Hver follikel ødelagt vil ikke vokse tilbage – din opgave som en memyelos bruger er at ødelægge størstedelen af follikler med din memyelos. Vores behandling protokol og Fortsæt forkæler dig selv med myelos, indtil du er tilfreds med resultaterne. Se, at du behandler hvert område i overensstemmelse med minimum gange vises i brugervejledningen og konstant glider på din hud efter elos impulser til at ødelægge så mange follikler muligt. Kontroller, at du glider applikator i nok slowmotion. Lampen blinker pulser. Bare lad de blinker flash væk mens du glide maskinen over områderne. Hvis du bruger epilator tilbehør er det nemmere at se, hvor du har gled for håret vil blive fjernet øjeblikkeligt. Tillad 10 sekunder at passere, før han vendte tilbage til et areal, hvis du ser dette er nødvendigt.

Forholdsregler og hvornår du ikke skal bruge MyElos Epilator:
• Memyelos systemet er udviklet til fjernelse af menneskelige kropshår. Enhver anden brug er udtrykkeligt forbudt; Brug ikke systemet til fjernelse af hår på dit ansigt eller hoved.
• Brug ikke ordningen memyelos over tatoveringer eller permanent makeup.
• Under behandling, må ikke holde applikator spidsen af elosme stadig på ét sted! Dette kan forårsage omfattende varmeudvikling og eventuel hudskader.
• Hvis inden for de sidste tre dage du har haft en lang hud eksponering for solen, eller hvis du har alt for garvet hud fra solen, solarier eller garvning cremer inden for de sidste to uger.
• Hvis du har en pacemaker eller intern defibrillator.
• Hvis du har overfladiske metal eller andre implantater i behandlingsområdet ønskede.
• Hvis du har en historie af enhver form for kræft, eller præmaligne modermærker.
• Hvis du lider af alvorlige sygdomme som hjertesygdomme.
• Hvis du har åreknuder i behandlingsområdet.
• Hvis du har modermærker, store fregner, mørkere pigmenteret områder, ar eller modermærker.
• Hvis du er gravid eller ammende.
• Hvis du har en nedsat immunforsvar som følge af immunosuppressive sygdomme som AIDS og HIV, eller brug af immunosuppressive lægemidler.
• Hvis du har endokrine lidelser, såsom Diabetes eller polycystisk ovariesyndrom.
• Hvis du har nogen aktiv betingelse i behandlingsområdet, som sår, psoriasis, eksem, forbrændinger, herpes simplex, sår eller udslæt.
• Hvis du har en historie af hudlidelser unormal sår healing, såvel som meget tør og skrøbelige hud.
• Hvis du har en historie af blødende coagulopathies, eller brug af antikoagulanter.
• Hvis du bruger medicin, urter, kosttilskud og vitaminer, der er kendt for at inducere lysfølsomhed lys eksponering ved bølgelængden anvendes, såsom Isotretinoin (Accutane) og/eller topiske retinoider inden for de sidste seks måneder, tetracykliner eller St. John's Wort inden for de sidste to uger.
• Hvis du bruger medicin, der kan stimulere hårvækst, såsom Minoxidil. Hvis du har haft alle kirurgiske indgreb i behandlingsområdet inden for de sidste tre måneder eller før fuld helbredelse.
• Hvis du har epilepsi.
• Hvis du har anvendt enhver type af anæstetika.
• Hvis du er på guld terapi.

Længden af håret før behandling med ElosMe og anvendelse af tilbehør:
• Hvis du bruger de epilator eller barbermaskine tilbehør (sælges separat) samtidig under behandling med elos, der er ikke behov for barbering forud for behandlingen. Bemærk: Du kan bruge epilator eller shaver, hvis du har hår op til 10mm.
• Hvis du ikke bruger shaveren eller epilator tilbehør til memyelos, du skal barbere kræves område forudgående elos behandlingen. Bemærk: for at sikre bedste resultater, du bør ikke fjerne hår med voks eller epilator mere end 5 minutter før elos behandlingen. Bedste resultater opnås, når de epilator eller barbermaskine tilbehør anvendes samtidig med elos.
• Ved behandling af kurvede områder (dvs. armene og knæene) arbejdsområde i 2 retninger på en 90 graders vinkel, til fuld dækning. Svære at nå områder kan også behandles ved første ved hjælp af enten barbermaskine eller epilator (samtidig med at placere en beskyttende hætte i stedet for elos patron), efterfulgt af anvendelse af elos (samtidig med at placere en beskyttende hætte på barbermaskine/epilator side).

Specifikationer for MeMyElos:
• Lys spektrum: 550-1200 nm
• Max elos energi: 9J/cm2
• Max Optical: 4J/cm2
• Gennemført RF: 5J/cm2
• Pulserende lys gentagelseshyppighed: op til 2 impulser pr. sekund (2 Hz)
• RF bølge frekvens: 6,78 MHz
• Radiofrekvens strøm: 5 watt
• Dækningsgrad: op til 6 cm2/sekund
• Elektriske power input: 100-200-240 VAC, 50/60 Hz
• Bemærk! Systemet vil ikke fungere over 30º

Hvad læger sige om MeMyElos:
Dr. David Friedman, hudlæge, Friedman hud og Laser Center, Jerusalem, Israel: meelos er en mest effektive at-home hår fjernelse enhed eksisterende på dette tidspunkt, som er velegnet til alle hudtyper og hårfarver. De fleste af patienterne opnå en gennemsnittet hår reduktion på næsten 90% efter 7 behandlinger. Denne bemærkelsesværdige klinisk resultat og sikkerheden og brugervenligheden af enheden - tilbyder en ny tilgang til behandling af uønsket hår derhjemme.

Dr. Francesca de Angelis, plastikkirurg, DE. A. CENTER - Laser & plastikkirurgi Clinic, Napoli, Italien: Med elos teknologi jeg kan udføre særlige virkningsfuldt hår fjernelse behandlinger med den største grad af komfort. I modsætning til andre hårfjerning procedurer der kun ødelægge håret, ødelægger elos teknologi faktisk hårsækken, producerer en hurtigere, blidere og sikrere måde at fjerne uønsket hår af kroppen områder. Mine patienter er meget tilfredse med resultaterne, og de rapporterer effektiv hårtab.

Dr. Vince Afsahi, South Coast dermatologi Institute, Californien, USA: Den unikke ting om elos teknologi er, at det kombinerer 2 forskellige modaliteter, en lys modalitet sammenholdt med radio frekvens. Hvad dette tillader os at gøre, er at behandle flere og flere patienter af alle hudtyper med meget lidt nedetid. Sikkerhedsniveauet for denne teknologi er uden sidestykke og det er noget, vi er meget glade for at kunne tilbyde vores patienter over de sidste mange år.

Lande, vi skib til:
Albanien Algeriet Amerikansk Samoa Andorra Angola Anguilla Antarktis Antigua og Barbuda Argentina Armenien Aruba Ascension Island Australien Østrig Aserbajdsjan Bahamas Bahrain Bangladesh Barbados Belarus Belgien Belize Benin Bermuda Bhutan Bolivia Bosnien-Hercegovina Botswana Bouvetøen Brasilien British Indian Ocean territorium Brunei Darussalam Bulgarien Burkina Faso Burundi Cambodja Cameroun Canada Kap Verde Caymanøerne Centralafrikanske Republik Tchad Chile Kina Christmas Island Cocos (Keeling) Islands Colombia Comorerne Demokratiske Republik i Congo (Kinshasa) Congo Cookøerne Costa Rica Elfenbenskysten Kroatien Cuba Cypern Tjekkiet Danmark Djibouti Dominica Dominikanske Republik Østtimor Timor-Leste Ecuador Egypten El Salvador Ækvatorialguinea Eritrea Estland Etiopien Falklandsøerne Færøerne Fiji Finland Frankrig Fransk Guyana fransk Metropolitan Fransk Polynesien franske territorier, sydlige Gabon Gambia Georgien Germany Ghana Gibraltar Storbritannien Grækenland Grønland Grenada Guadeloupe Guam Guatemala Guernsey Guinea Guinea-Bissau Guyana Haiti hørt og Mc Donald øer Pavestolen Honduras Hongkong Ungarn Island Indien Indonesien Iran (den Islamiske Republik) Irak Irland Isle of Man Israel Italien Jamaica Japan Jersey Jordan Kasakhstan Kenya Kiribati Korea Korea Kuwait Kirgisistan Letland Libanon Lesotho Liberia Libyen Liechtenstein Litauen Luxembourg Macao Makedonien Madagaskar Malawi Malaysia Maldiverne Mali Malta Marshall-øerne Martinique Mauretanien Mauritius Mayotte Mexico Mikronesien Moldova Monaco Mongoliet Montenegro Montserrat Marokko Mozambique Myanmar Namibia Nauru Nepal Holland Nederlandske Antiller Ny Kaledonien New Zealand Nicaragua Niger Nigeria Niue Norfolk-øen nordlige Mariana øer Norge Oman Pakistan Palau palæstinensiske myndighed Panama Papua Ny Guinea Paraguay Peru Filippinerne Pitcairn øen Polen Portugal Puerto Rico Qatar Reunion ø Rumænien Rusland Rwanda Saint Kitts og Nevis Saint Lucia Saint Vincent og Grenadinerne Samoa San Marino Sao Tome og Principe Saudi-Arabien Senegal Serbien Seychellerne Sierra Leone Singapore Slovakiet (slovakisk Republik) Slovenien Salomonøerne Somalia Sydafrika South Georgia og South Sandwich Islands Spanien Sri Lanka Saint Helena St. Pierre og Miquelon Sudan Surinam Svalbard og Jan Mayen-øerne Swaziland Sverige Schweiz Syrien Taiwan (Folkerepublikken Kina) Tadsjikistan Tanzania Thailand Tibet Timor-Leste (Østtimor) Togo Tokelau Tonga Trinidad og Tobago Tunesien Tyrkiet Turkmenistan Turks- og Caicosøerne Øerne Tuvalu Uganda Ukraine Forenede Arabiske Emirater Storbritannien USA USA mindre fjerntliggende øer Uruguay Usbekistan Vanuatu Vatikanstaten (Pavestolen) Venezuela Vietnam Jomfruøer Wallis-og Futuna-øerne Yemen Zaire Zambia Zimbabwe

Virksomheden meddelelse:
Syneron Medical Ltd forbeholder sig ret til at foretage ændringer i sine produkter eller specifikationer for at forbedre ydeevne, pålidelighed eller manufacturability. Syneron Medical Ltd oplysninger menes at være nøjagtige og pålidelige. Dog Syneron Medical Ltd påtager sig intet ansvar for dets anvendelse. Ingen licens er givet sin stiltiende eller på anden måde under Syneron Medical Ltd patent eller patent rettigheder


Førende internationale forhandlere for MeMyElos. Gratis International levering af MeElos. Worlwide Online salg af MyElos.
A GLOBAL DISTRIBUTION GROUP COMPANY