Global Distribution Group
Είμαστε μια ηγετική ομάδα διεθνούς διανομής στον τομέα της ομορφιάς και ευεξίας, παρέχοντας τους αγοραστές σε όλο τον κόσμο από πάνω από 80 χώρες. Το κέντρο logistics μας για online επιχείρησης βρίσκεται στην Ευρώπη (Αγγλία ή την Ισπανία) ανάλογα με το τρέχον απόθεμα.
 
     

     
 
Παράδοση
Έχουμε πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας ναυτιλίας σε παγκόσμιο επίπεδο, ακόμη και τις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν δωρεάν αποστολή σε όλο τον κόσμο. Εμείς πλοίο χρησιμοποιώντας την επίσημη ταχυδρομική υπηρεσία, με την παρακολούθηση αριθμό και ασφάλιση. Επεξεργαζόμαστε τις παραγγελίες σε 24-48 ώρες. Ναυτιλία φορές μετά από αυτό ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα. Συνήθως, μπορείτε να περιμένετε να λάβετε το πακέτο σας μέσα σε 3 έως 5 ημέρες αν στην Ευρώπη και 7 έως 10 εργάσιμες ημέρες για το υπόλοιπο του κόσμου. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η ναυτιλία φορές αναφέρονται είναι κατά προσέγγιση. Χώρες με αυστηρή εισόδου μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκ των προτέρων αν θέλετε να έχετε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες από εμάς, σύμφωνα με την εμπειρία μας ναυτιλία, ή μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε σας τοπικό ταχυδρομικό γραφείο.
 
     

     
 
Πληρωμές
Δεχόμαστε πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών σε απευθείας σύνδεση (Amex, Visa, Mastercard), PayPal, Western Union ή τραπεζικού εμβάσματος. Στείλτε μας email για την Τράπεζα ή WU λεπτομέρειες.
 
     

     
  Εγγύηση
Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από GlobalDistributionGroup έχουν 2-ετή εγγύηση. Σε περίπτωση δυσλειτουργίας, αντικαθιστούμε το μηχάνημα με ένα νέο. Εάν λάβετε μια δυσλειτουργίας μηχανή, ας γνωρίζουν inmediately και καλύπτουμε όλα τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή και την αποστολή μιας νέας συσκευής.
 
     

     
  Πολιτική επιστροφής
Οι καταναλωτές μπορεί να ακυρώσετε την παραγγελία χωρίς να χρειάζεται να προβάλει οποιαδήποτε αιτία εντός 7 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας, υπό τον όρο ότι τα προϊόντα που επιστρέφονται χωρίς που δοκιμάζεται ή χρησιμοποιείται, συμβατή με τα πρότυπα υγιεινής. Πριν από την αποστολή του προϊόντος πίσω πελάτη οφείλει να ενημερώσει την εταιρεία μας για την επιστροφή. Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν εφαρμόζονται, εάν ο καταναλωτής έχει συνδεθεί το προϊόν, που έβγαλε η σφραγίδα του καλωδίου, προσπάθησε το προϊόν ή/και αξεσουάρ. Επέστρεψε προϊόντων / αξεσουάρ / εγχειρίδια πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση. Εμείς θα επιστροφή, σύμφωνα με τη δεύτερη παράγραφο του άρθρου 14.1 της οδηγίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της τιμής, αναγωγή όλα τα έξοδα που προσκομίζεται από την επιστροφή, μέσα στην προθεσμία 7 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος + επιστροφής ναυτιλία φορές.
 
     


Me My Elos
     
     
ΜΟΝΤΈΛΟ ΜΗΧΑΝΉΣ
ΠΛΉΘΟΣ ΑΝΑΛΑΜΠΏΝ ΛΑΜΠΤΉΡΑ
ΤΙΜΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ
ΤΙΜΉ ΓΙΑ ΥΠΌΛΟΙΠΟΣ ΚΌΣΜΟΣ

Δωρεάν διεθνή ναυτιλία  
ΑΓΟΡΆ
(Μηχανή / λαμπτήρες / αξεσουάρ)
 

Σημαντικό:
Αυτή η σελίδα είναι μια αυτόματη μετάφραση από τα αγγλικά και ενδέχεται να περιέχει σφάλματα.
   

MeMyElos χαρακτηριστικά
MeMyElos (επίσης γνωστή ως MeElos ή MyElos) είναι ένα μηχάνημα σχεδιασμένο για γρήγορη και μόνιμη αποτρίχωση. MyElos είναι το όνομα της μηχανής και έλος είναι ο τύπος του φωτός η meelos μηχανή χρήσεις. Έλος (ηλεκτρο-οπτικά συνέργεια) είναι του Syneron κλινικά αποδεδειγμένο, χρυσός κανόνας τεχνολογία που χρησιμοποιεί παλμικού φωτός χαμηλής ενέργειας μαζί με την απαλή ραδιοσυχνότητας (RF). Αυτή η ελαφριά τεχνολογία είναι ένα βήμα μπροστά από IPL και λέιζερ. Όταν ένα έλος σφυγμού εκπέμπεται από τη συσκευή αποτρίχωσης memyelos η ενέργεια έχει κατατεθεί στο δέρμα, επιλεκτικά στόχευση το θύλακα της τρίχας. Αν το ενέργειας που φθάνουν το ωοθυλάκιο είναι αρκετά υψηλή, βλάπτει μόνιμα το θύλακα και ότι συγκεκριμένες θύλακα που έχει καταστραφεί δεν θα είναι σε θέση να αυξηθεί την τρίχα πια. Έλος παρέχει υψηλότερα επίπεδα αποτελεσματικότητας, ανώτερη επίπεδα ασφάλειας και χρήστη άνεσης-δεν τον πόνο, το πολύ μικρή θαλπωρή ή κνησμό-, καθώς και πολύ μικρότερους χρόνους θεραπεία έναντι έντονου παλμικού φωτός και laser.

Η διαφορά μεταξύ της συσκευής MeMyElos και άλλα μοντέλα στην αγορά:
Η εμένα μου έλος προσφέρει τα ακόλουθα οφέλη, η οποία είναι βελτιώσεις με άλλα μοντέλα στην αγορά:
• Μικρότερο χρονικό διάστημα ανά συνεδρία: με το MyMyElos, παίρνει μόνο λεπτά για να αφαιρέσει την τρίχα από περιοχές. Άλλα μοντέλα πάρει ώρες.
• Λιγότερο αριθμό των συνόδων και διάρκεια συνολική συνεδρίας: με την MeMyElos χρειάζεστε 7 συνεδρίες να αφαιρέσετε περίπου 89% των μαλλιών που αντιμετωπίζονται. Συνεδρίες είναι μία φορά την εβδομάδα, ενώ άλλες μηχανές, πρέπει 7 έως 12 συνεδρίες, και κάθε συνεδρία είναι μία φορά το μήνα. Συμπέρασμα: Η MeElos απαιτεί μήνα και ένα μισό σε σχέση με ένα έτος με άλλες μηχανές.
• ElosMe συσκευή αποτρίχωσης είναι το μόνο μηχάνημα που επιτρέπει στο χρήστη για να αφαιρέσετε τις τρίχες αμέσως ενώ υπήρχε τριχών μόνιμα σε μια ίδια συνεδρία. Αυτό είναι εφικτό με τη χρήση αξεσουάρ (πωλούνται χώρια): ξυριστική μηχανή ή συσκευή αποτρίχωσης. Όπως meelos περνάει πάνω από την επιφάνεια, τρίχες μπορούν να αφαιρεθούν για την ίδια στιγμή. Καμία άλλη συσκευή αποτρίχωσης προσφέρει αυτό το όφελος του 2 σε 1. Η χρήση εξαρτημάτων είναι προαιρετική. Μπορείτε να ξύρισμα ή κερί αμέσως πριν από τη θεραπεία. Εάν η θεραπεία ανοιχτόχρωμα μαλλιά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το εξάρτημα συσκευή αποτρίχωσης (η συσκευή αποτρίχωσης μαδά τα μαλλιά και δημιουργεί μικροσκοπική ζημία στο θύλακα της τρίχας, δημιουργώντας ένα στόχο για τον παλμό έλος για ενεργά τη θεραπεία τα κύτταρα για την πρόληψη μελλοντικών regrowth).
• Μερικά συστήματα (συνήθως επαγγελματικά συστήματα) απαιτούν τη χρήση του πηκτώματος, ενώ τη θεραπεία του Άρη. Το MeMyElos δεν το κάνει.
• ElosMe έρχεται με τη μεγαλύτερη διάρκεια λαμπτήρα μηδέν, 120000 αναλαμπών, σε σχέση με άλλα μηχανήματα που περιλαμβάνουν λαμπτήρες των 700/2000/40000 αναβοσβήνει. Ένα πλήρες σώμα συνόδου απαιτεί περίπου 6000 πλάνα, έτσι ο λαμπτήρας elosme μακράς διάρκειας εκτιμάται ότι καλύπτει 9 έτη θεραπείας.
• Η συσκευή αποτρίχωσης MeMyElos είναι το μόνο μηχάνημα για όλα δέρμα και μαλλιά χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του μαύρο δέρμα και λευκό, γκρι, ξανθιά και κόκκινα μαλλιά. Κανένα άλλο μηχάνημα στην αγορά προσφέρει το μοναδικό αυτό προνόμιο. Αυτό είναι δυνατό χάρη στην τεχνολογία elos που επιτρέπει ένα βαθύτερο επίπεδο θεραπεία, δεν είναι δυνατή με έντονο παλόμενο φως ή λέιζερ. MyElos είναι το μόνο μηχάνημα που χρησιμοποιεί την τεχνολογία elos.
• ElosMe μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το γυναικείο πρόσωπο.

Κατασκευαστής του MeMyElos και την τεχνολογία Elos:
MeMyElos έχει αναπτυχθεί από Syneron ιατρική, ο παγκόσμιος ηγέτης στην επαγγελματική αισθητική συσκευές. Με πάνω από τρία εκατομμύρια Έλος θεραπείες πραγματοποιείται ετησίως, έλος είναι κλινικά δοκιμαστεί και αποδειχθεί ιατρικώς. Θεραπεία με meelos είναι ασφαλές για χρήση στο σπίτι, όπως έχει αποδειχθεί. Myelos συσκευή αποτρίχωσης χρησιμοποιεί την ίδια 10-ετή επαγγελματίες έλος τεχνολογία σε ένα κλάσμα του κόστους των λέιζερ θεραπείες που διενεργούνται στα doctors´ κλινικές.

Συνεδρία συχνότητα και τους χρόνους με MeMyElos:
Να εξασφαλίσει μόνιμη μαλλιά αποτελέσματα μείωσης (μείωση τερματικό μαλλιά 89% μετά από 7 θεραπείες), πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα 7 περιποιήσεων με διαστήματα 1 εβδομάδα. Μερικές φορές περισσότερο από 7 θεραπείες μπορεί να απαιτηθεί, ανάλογα με το πρόσωπο με πρόσωπο. Μετά από τα πρώτα 7 θεραπείες μπορείτε να τη θεραπεία σας επιθυμητή περιοχή μόνο όπως τρίχα εμφανίζεται σύμφωνα με τη συνιστώμενη θεραπεία φορές. Όπως σας πρόοδο, θα παρατηρήσετε πλέον και μεγαλύτερων χρονικών διαστημάτων μεταξύ αυτά αφή επάνω θεραπείες. Πρόκειται για μια σταδιακή και αθροιστική μείωση. Όταν η τρίχα αυξάνεται πίσω μεταξύ κάθε μία από τις θεραπείες, εκεί θα είναι λιγότερο από αυτό, και θα είναι λεπτότερες, ελαφρύτερα και πιο αργά αναπτυσσόμενη και μόνο συντήρηση κάποια στιγμή θα απαιτείται. Χρόνους συνόδου είναι: πλήρες σώμα σε 32 λεπτά / πλήρες πόδι σε 10 λεπτά / μασχάλης σε 1 λεπτό / περιοχή του μπικίνι σε 2 λεπτά / αρσενικά πίσω σε 12 λεπτά.

Περιοχές του σώματος όπου το MyElos μπορεί να χρησιμοποιηθεί:
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή αποτρίχωσης memyelos για σχεδόν όλο το αρσενικό και θηλυκό σώμα, αλλά να διαβάσετε το εγχειρίδιο για να δείτε ποια συγκεκριμένα σημεία δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται. Συνήθως χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει την τρίχα σε χέρια, πόδια, μασχάλες, μπικίνι, πόδια, στήθος, κοιλιά και πλάτη. Για χρήση σε γυναίκα του προσώπου τρίχα, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τα γυαλιά περιλαμβάνονται και να διαβάσετε το εγχειρίδιο προσεκτικά. Μην χρησιμοποιείτε το memyelos για το αρσενικό του προσώπου τρίχα, τατουάζ, τυφλοπόντικες ή μόνιμη μακιγιάζ.

Πώς έλος επιτυγχάνει μείωση μόνιμη μαλλιά με το MeElos συσκευή αποτρίχωσης:
Mόνιμη αποτρίχωση σημαίνει ότι όταν ένα θυλάκιο θερμικά είναι κατεστραμμένο δεν είναι σε θέση να αυξηθεί ένα τερματικό μαλλιά και πάλι. Επειδή υπάρχουν πολλά εκατομμύρια ωοθυλάκια που δυνητικά μπορεί να αυξηθεί την τρίχα στο σώμα, και δεδομένου ότι μια σημαντική μερίδα από αυτούς δεν είναι στην σωστή ανάπτυξη φάση, δεν είναι ρεαλιστικό να αναμένει κανείς ότι κάθε ενιαία θύλακα στην περιοχή θεραπεία θα απενεργοποιηθεί. Επιπλέον, πολλοί από τα θυλάκια στο δέρμα δεν έχουν μαλλιά που είναι ορατά στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτά τα ωοθυλάκια έχουν ένα πολύ χαμηλότερο επίπεδο της ευαισθησίας στη θερμική βλάβη, έτσι ώστε ακόμη και όταν αυτά είναι εκτεθειμένα σε τον παλμό έλος θα απενεργοποιηθεί δεν. Αυτά τα ωοθυλάκια έχουν τη δυνατότητα της αυξανόμενης "νέα μαλλιά" αργότερα στο χρόνο. Πάνω από αρκετές θεραπείες με κατάλληλα χρονικά διαστήματα, τα περισσότερα από τα θυλάκια που μετακινηθείτε τριχοφυΐα θα επηρεαστούν από τη διαδικασία έλος και θα να τραυματιστεί σοβαρά, έτσι είναι μόνιμα ανάπηροι. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο οργανισμός μετατρέπει αυτά τα ανενεργό ή νάρκη θυλάκια να μεγαλώνουν αργότερα στη ζωή, ακριβώς όπως κανονικό μέρος του κύκλου ανάπτυξης μαλλιά ή ως αποτέλεσμα πολλών παραγόντων: ορμονικές διαταραχές, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση, ασθένεια ή φάρμακα, παχυσαρκία, ή ιδιοπαθείς αιτίες. Γι ' αυτό και μπορεί να υπάρξει καμία εγγυήσεις ή υποσχέσεις του "όλα τα μαλλιά που πάει για πάντα" από μια ορισμένη περιοχή. Ωοθυλακίων συνδυάζονται στενά με το δέρμα και το σώμα απάντηση σε εσωτερικές φυσιολογικές αλλαγές και ακολουθούν μια κυκλική καλλιεργητικής περιόδου. Κάθε ωοθυλάκιο που έχει καταστραφεί δεν θα αυξηθεί πίσω-καθήκον σας όπως ένας χρήστης του memyelos είναι να καταστρέψει την πλειοψηφία των ωοθυλακίων με memyelos σας. Ακολουθήστε μας πρωτόκολλο θεραπείας και συνεχίσει να τον εαυτό σας τη θεραπεία με myelos έως ότου είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Δείτε ότι είστε θεραπεία κάθε περιοχή σύμφωνα με τις ελάχιστες φορές εμφανίζονται στο εγχειρίδιο χρήστη και συνεχώς να γλιστρήσει στο δέρμα σας μετά το έλος παλμούς να καταστρέψουν όσες θυλάκια δυνατό. Βεβαιωθείτε ότι εσείς γλιστρώ την applicator σε μια αρκετά αργή κίνηση. Η λυχνία αναβοσβήνει όσπρια. Απλά αφήστε το λάμψεις φλας μακριά ενώ εσείς γλιστρώ τη μηχανή πέρα από τις περιοχές. Εάν χρησιμοποιείτε το εξάρτημα συσκευή αποτρίχωσης, τότε είναι πιο εύκολο να δούμε πού έχουν γλιστρήσαμε πάνω για τα μαλλιά θα πρέπει να αφαιρεθεί αμέσως. Επιτρέψει 10 δευτερόλεπτα για να περάσει πριν από την επιστροφή σε μια περιοχή, εάν βλέπετε αυτό είναι απαραίτητο.

Προφυλάξεις και πότε όχι σε χρήση MyElos συσκευή αποτρίχωσης:
• Το σύστημα memyelos έχει σχεδιαστεί για την αφαίρεση της τρίχας του ανθρώπινου σώματος. Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε άλλη χρήση? ΔΕΝ χρησιμοποιούν το σύστημα για την απομάκρυνση των τριχών στο πρόσωπο ή το κεφάλι σας.
• Μην χρησιμοποιείτε το σύστημα memyelos πάνω από το τατουάζ ή μόνιμη μακιγιάζ.
• Κατά τη διάρκεια θεραπείας, να μην κρατήστε την applicator άκρη του το elosme ακόμα σε ένα σημείο! Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει τη συσσώρευση θερμότητας εκτεταμένη και πιθανές δερματικές βλάβες.
• Αν μέσα στις τελευταίες τρεις ημέρες, είχατε μια μακρά δέρμα έκθεση στον ήλιο, ή εάν έχετε υπερβολικά το μαυρισμένο δέρμα από τον ήλιο, τα κρεβάτια μαυρίσματος ή μαυρίσματος κρέμες κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
• Αν έχετε βηματοδότη ή εσωτερική.
• Αν έχετε επιφανειακή μέταλλο ή άλλα εμφυτεύματα στην επιθυμητή θεραπεία περιοχή.
• Εάν έχετε μια ιστορία των κάθε είδους αξιολογήσουμε τη σημασία
• Εάν πάσχετε από σοβαρές παθήσεις, όπως καρδιακή διαταραχές.
• Εάν έχετε κιρσώδεις φλέβες στον τομέα της θεραπείας.
• Εάν έχετε τυφλοπόντικες, μεγάλο φακίδες, πιο σκούρα χρώση περιοχές, ουλές ή σημάδια.
• Εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε.
• Εάν έχετε μια διαταραχή του ανοσοποιητικού συστήματος λόγω ανοσοκατασταλτικά ασθένειες όπως το AIDS και τον ιό HIV, ή χρήση ανοσοκατασταλτικά φάρμακα.
• Αν έχετε διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος, όπως ο διαβήτης ή σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών.
• Εάν έχετε οποιαδήποτε ενεργή κατάσταση στον τομέα της θεραπείας, όπως τις πληγές, ψωρίαση, έκζεμα, εγκαύματα, απλός έρπης, πληγές ή ένα εξάνθημα.
• Εάν έχετε μια ιστορία των διαταραχών του δέρματος ανώμαλη πληγή θεραπεία, καθώς και πολύ ξηρό και εύθραυστο δέρμα.
• Εάν έχετε μια ιστορία των coagulopathies αιμορραγία, ή χρήση των αντιπηκτικών.
• Εάν χρησιμοποιείτε φάρμακα, βότανα, συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες που είναι γνωστό ότι προκαλούν φωτοευαισθησία σε ελαφρά έκθεσης στο μήκος κύματος που χρησιμοποιείται, όπως ισοτρετινοΐνη (Accutane) και/ή επίκαιρα retinoids εντός των τελευταίων έξι μηνών, τετρακυκλίνες ή St. Wort του Ιωάννη κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
• Εάν χρησιμοποιείτε φάρμακα που μπορεί να τονώσει την ανάπτυξη των μαλλιών, όπως μινοξιδίλη. Αν είχατε οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση στον τομέα της θεραπείας μέσα στους τελευταίους τρεις μήνες ή πριν από την πλήρη επούλωση.
• Αν έχετε επιληψία.
• Αν έχετε εφαρμόσει οποιοδήποτε τύπο των αναισθητικών.
• Εάν είστε σε χρυσό θεραπεία.

Μήκος της τρίχας πριν από τη θεραπεία με ElosMe και χρήση αξεσουάρ:
• Εάν χρησιμοποιείτε τη συσκευή αποτρίχωσης ή ξυριστική μηχανή αξεσουάρ (πωλείται ξεχωριστά) ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια θεραπείας με έλος, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για το ξύρισμα πριν από τη θεραπεία. Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή αποτρίχωσης ή ξυριστική μηχανή αν έχετε μαλλιά έως 10mm.
• Εάν δεν χρησιμοποιείτε την ξυριστική μηχανή ή συσκευή αποτρίχωσης αξεσουάρ της memyelos, θα πρέπει να ξυρίζετε την περιοχή απαιτείται προηγούμενη θεραπεία έλος. Σημείωση: να εξασφαλίσει καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να μην καταργήσετε μαλλιά από αποτρίχωση ή συσκευή αποτρίχωσης περισσότερο από 5 λεπτά πριν από τη θεραπεία έλος. Καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν η συσκευή αποτρίχωσης ή ξυριστική μηχανή αξεσουάρ χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα με το έλος.
• Κατά τη θεραπεία curvy περιοχές (δηλαδή μασχάλης και τα γόνατα) λειτουργούν 2 κατευθύνσεις σε μια γωνία 90 βαθμού, για την πλήρη κάλυψη περιοχής. Σκληρό-to-φθάσουν στις περιοχές μπορεί επίσης να αντιμετωπιστεί από πρώτο χρησιμοποιώντας την ξυριστική μηχανή ή συσκευή αποτρίχωσης (τοποθετώντας ένα προστατευτικό καπάκι αντί το έλος φυσίγγιο), ακολουθούμενη από την εφαρμογή της έλος (τοποθετώντας ένα προστατευτικό καπάκι στην ξυριστική μηχανή/συσκευή αποτρίχωσης πλευρά).

Προδιαγραφές της MeMyElos:
• Φάσμα φωτός: 550-1200 nm
• Max έλος ενέργειας: 9ι/cm2
• Max Optical: 4J/cm2
• Που διεξάγονται RF: 5J/cm2
• Παλμικού φωτός επαναληπτικό ποσοστό: έως 2 παλμούς/δευτερόλεπτο (2 Hz)
• Κύμα RF συχνότητα: 6,78 MHz
• Ραδιοσυχνοτήτων δύναμη: 5 Watt
• Ποσοστό κάλυψης: μέχρι 6 cm2/δευτερόλεπτο
• Ηλεκτρική ισχύς εισόδου: 100-200-240 VAC, 50/60 Hz
• Σημείωση! Το σύστημα δεν θα λειτουργεί πάνω από 30 º

Τι γιατροί λένε για MeMyElos:
Ο Δρ David Friedman, Δερματολόγος, Friedman δέρμα και κέντρο λέιζερ, Ιερουσαλήμ, Ισραήλ: meelos είναι μια πιο αποτελεσματική μηδέν συσκευή αφαίρεσης μαλλιά στο σπίτι αυτή τη στιγμή, που είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και χρώματα μαλλιών. Περισσότεροι από τους ασθενείς επιτευχθεί μια μείωση μέσο μαλλιά σχεδόν 90% μετά από 7 θεραπείες. Αυτό το αξιοσημείωτο αποτέλεσμα κλινική και την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης της συσκευής - προσφέρουν μια νέα προσέγγιση για τη θεραπεία ανεπιθύμητες τρίχες στο σπίτι.

Ο Δρ Francesca de Angelis, πλαστικός χειρουργός, DE. Α. κέντρο - λέιζερ & Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, Νάπολη, Ιταλία: Με την τεχνολογία elos μπορώ να εκτελέσει εξαιρετικές μαλλιά αποτελεσματικές επεξεργασίες αφαίρεσης με το μέγιστο επίπεδο άνεσης. Σε αντίθεση με άλλες διαδικασίες αφαίρεσης τρίχας που μόνο να καταστρέψει τον άξονα τρίχας, τεχνολογία elos καταστρέφει πραγματικά θύλακα της τρίχας, παράγουν μια πιο γρήγορα, πιο ήπια και πιο ασφαλή τρόπο για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων τριχών από τις περιοχές του σώματος. Τους ασθενείς μου είναι εξαιρετικά χαρούμενος με τα αποτελέσματα και να αναφέρουν την αποτελεσματική τριχόπτωση.

Ο Δρ Vince Afsahi, νότια ακτή δερματολογία Ινστιτούτο, Καλιφόρνια, ΗΠΑ: Το μοναδικό πράγμα για την τεχνολογία elos είναι ότι συνδυάζει 2 διαφορετικούς τρόπους, ένα ελαφρύ τροπικότητα σε συνδυασμό με ραδιοσυχνότητα. Τι αυτό μας επιτρέπει να κάνουμε είναι όλο και περισσότεροι ασθενείς όλων των τύπων δέρματος με πολύ λίγο χρόνο. Το επίπεδο της ασφάλειας αυτής της τεχνολογίας είναι ασύγκριτη, και είναι κάτι που είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για να είναι σε θέση να προσφέρουμε στους ασθενείς μας τα τελευταία χρόνια.

Οι χώρες μας σε πλοίο:
Αλβανία Αλγερία Αμερικανική Σαμόα Ανδόρα Αγκόλα Ανγκουίλα Ανταρκτική Αντίγκουα και Μπαρμπούντα Αργεντινή Αρμενία Αρούμπα Νήσος Ασενσιόν Αυστραλία Αυστρία Αζερμπαϊτζάν Μπαχάμες Μπαχρέιν Μπαγκλαντές Μπαρμπάντος Λευκορωσία Βέλγιο Μπελίζε Μπενίν Βερμούδες Μπουτάν Βολιβία Βοσνία-Ερζεγοβίνη Μποτσουάνα Μπουβέ Βραζιλία βρετανικό έδαφος Ινδικού Ωκεανού Μπρουνέι Νταρουσαλάμ Βουλγαρία Μπουρκίνα Φάσο Μπουρούντι Καμπότζη Καμερούν Καναδά Πράσινο Ακρωτήριο Νησιά Καϊμάν Κεντροαφρικανική Δημοκρατία Τσαντ Χιλή Κίνα Νήσος Χριστουγέννων Κόκος (Κίλινγκ) νησιά Κολομβία Κομόρες δημοκρατική δημοκρατία του Κονγκό (Κινσάσα) το Κονγκό Νήσοι Κουκ Κόστα Ρίκα Ελεφαντοστού Ακτή Κροατία, Κούβα Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία Δανία Τζιμπουτί Ντομίνικα Δομινικανή Δημοκρατία Ανατολικό Τιμόρ Τιμόρ Ισημερινός Αίγυπτο Ελ Σαλβαδόρ Ισημερινής Γουινέας Ερυθραία Εσθονία Αιθιοπία Νήσοι Φώκλαντ νησιά Φερόε Φίτζι Φινλανδία Γαλλία γαλλική Γουιάνα γαλλική μητροπολιτική Γαλλική Πολυνησία ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΔΑΦΗ Γκαμπόν Γκάμπια Georgia Germany Γκάνα Γιβραλτάρ μεγάλη Βρετανία Ελλάδα Γροιλανδία Γρενάδα Γουαδελούπη Γκουάμ Γουατεμάλα Guernsey Γουινέα Μπισσάου Γουιάνας Αϊτή ακούσει και Mc Donald Νησιά Βατικανό Ονδούρα Χονγκ Κονγκ Ουγγαρία Ισλανδία Ινδία Ινδονησία Ιράν (Ισλαμικής Δημοκρατίας των) Ιράκ Ιρλανδία νήσου Άνθρωπος Ισραήλ Ιταλία Τζαμάικα Ιαπωνία Jersey Jordan Kazakhstan Κένυα Κιριμπάτι Κορέα Κορέα Κουβέιτ Κιργιζία Λετονία Λίβανο Λεσότο Λιβερία Λιβύη Λιχτενστάιν Λιθουανία Λουξεμβούργο Μακάο Μακεδονίας Μαδαγασκάρη Μαλάουι Μαλαισία Μαλδίβες Μάλι Μάλτα, Marshall νησιά Μαρτινίκα Μαυριτανία Μαυρίκιος Μαγιότ Μεξικό Μικρονησία Μολδαβία Μονακό Μογγολία Μαυροβούνιο Μοντσερράτ Μαρόκο Μοζαμβίκη Μιανμάρ Ναμίμπια Ναουρού Νεπάλ Ολλανδία Ολλανδικές Αντίλλες Νέα Καληδονία Νέα Ζηλανδία Νικαράγουα Νίγηρα Νιγηρία Niue Νησί Νόρφολκ Βόρειες Μαριάνες Νορβηγία Ομάν Πακιστάν Παλάου Εθνική Παλαιστινιακή Αρχή Παναμά Παπούα Νέα Γουινέα Παραγουάη Περού Φιλιππίνες Πίτκερν νησί Πολωνία Πορτογαλία Πουέρτο Ρίκο Κατάρ Ρευνιόν Ρουμανία Ρωσία Ρουάντα Σεν Κιτς και Νέβις Άγιος Lucia Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες Σαμόα Μαρίνος Σάο Τομέ και Πρίνσιπε Σαουδική Αραβία Σενεγάλη Σερβία Σεϋχέλλες Σιέρα Λεόνε Σιγκαπούρη Σλοβακία (Δημοκρατία της Σλοβακίας) Σλοβενία Νησιά Σολομώντα Σομαλία Νότια Αφρική Νότια Γεωργία και Νότιοι Σάντουιτς Νήσοι Ισπανία Σρι Λάνκα Saint Helena Σέντ Πιέρ και Μικελόν Σουδάν Σουρινάμ Σβάλμπαρντ και Γιαν Μαγιέν Νήσοι Σουαζιλάνδη Σουηδία Ελβετία Συρία Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας) Τατζικιστάν Τανζανία Ταϊλάνδη Θιβέτ Τιμόρ-Λέστε (Ανατολικό Τιμόρ) Τόγκο Τοκελάου Τόνγκα Τρινιντάντ και Τομπάγκο Τυνησία Τουρκία Τουρκμενιστάν Τερκς και Κάικος Νησιά Τουβαλού Ουγκάντα Ουκρανία Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ηνωμένο Βασίλειο Ηνωμένες Πολιτείες των ΗΠΑ μικρά εξωτερικά νησιά Ουρουγουάη Ουζμπεκιστάν Βανουάτου πόλη του Βατικανού (Αγία Έδρα) Βενεζουέλα Βιετνάμ παρθένα νησιά Γουάλις και Φουτούνα Υεμένη Ζαΐρ Ζάμπια Ζιμπάμπουε


Ανακοίνωση της εταιρείας:
Syneron Medical Ltd. διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές σε προϊόντων ή προδιαγραφές για τη βελτίωση της απόδοση, αξιοπιστία, ή των δυνατοτήτων κατασκευής. Πληροφορίες που παρέχει Syneron ιατρικά ΕΠΕ είναι πιστεύεται ότι είναι ακριβείς και αξιόπιστες. Ωστόσο, Syneron ιατρικά ΕΠΕ δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τη χρήση. Καμία άδεια είναι χορηγούνται τα συνεπακόλουθα ή διαφορετικά, σύμφωνα με οποιαδήποτε δικαιώματα ευρεσιτεχνίας ή το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Syneron ιατρικά ΕΠΕΚορυφαίοι διεθνείς διανομείς για το MeMyElos. Δωρεάν διεθνή παράδοση του MeElos. Σε απευθείας σύνδεση πωλήσεις σε όλον τον κόσμο του MyElos.
A GLOBAL DISTRIBUTION GROUP COMPANY