Global Distribution Group
Suntem un grup lider de distributie internationala în sectorul de frumusete si wellness , furnizarea de cumparatori din întreaga lume peste 80 de tari . Centrul nostru de logistica pentru afaceri online este situat în Europa (Anglia sau Spania) in functie de stocul curent .
 
     

     
 
Livrare
Avem peste 15 ani de experienta transport maritim la nivel mondial , chiar cele mai îndepartate locuri . Produsele noastre includ transport gratuit în întreaga lume . Am expediat folosind serviciul postal oficial , cu urmarire numarul si asigurari . Procesam comenzi in 24-48 ore . Transport ori dupa care variaza în functie de tara . Va puteti astepta , de obicei, pentru a primi pachetul dumneavoastra în termen de 3 - 5 zile daca în Europa si în 7 - 10 zile lucratoare pentru restul lumii . Va rugam sa retineti ca , ori de transport indicate sunt aproximative . Tarile cu stricte de intrare poate dura mai mult . Trimite - ne un e-mail în prealabil daca doriti sa aveti mai multe informatii specifice la noi repriza sa experienta noastra de transport , sau puteti contacta , de asemenea, biroul dumneavoastra local de post .
 
     

     
 
Plati
Vom accepta plati card de credit on-line (Amex, Visa , Mastercard), PayPal , Western Union sau transfer bancar . E-mail - ne pentru detalii bancare sau WU .
 
     

     
  Garantie
Toate produsele vândute de GlobalDistributionGroup au o garantie de 2 ani . În caz de defectiune , vom înlocui masina cu unul nou . Daca primiti o masina de functionare defectuoasa , sa ne inmediately si noi acoperi toate costurile de livrare pentru returnare si de transport maritim de un nou dispozitiv .
 
     

     
  Politica de returnare
Consumatorii pot anula ordinea fara a invoca orice cauza în termen de 7 zile de la primirea comenzii , cu condi?ia ca produsele sunt returnate fara a fi testate sau folosite , conforme standardelor de igiena . Înainte de trimiterea produsului spate client trebuie sa notifice companiei noastre de a reveni . Dreptul de retragere nu se aplica în cazul în care consumatorul a conectat produsul , scos sigiliul de cablu , incercat produsul si/sau accesorii . S-a întors produse / accesorii / manuale trebuie sa fie în perfecta stare . Ne va restitui , în conformitate cu al doilea paragraf de la articolul 14.1 din directiva a Parlamentului European , pretul , scontarea toate costurile acestor produse de a reveni în termen de 7 zile de la primirea produsului + livrare retur timpurile ,
 
     


Me My Elos
     
     
MODEL DE MASINA
NUMARUL DE FLASH- URI DE LAMPA
PRET PENTRU EUROPA
PRET PENTRU RESTUL LUMII

Livrare gratuita internationale  
CUMPARA
(Masina / lumini / accesorii)
 

Importante:
Aceasta pagina este un automat traducere din limba engleza si pot contine erori .
   

Me My Elos caracteristici
Me My Elos (de asemenea, cunoscut ca MeElos sau MyElos) este o masina concepute pentru îndepartarea parului permanente ?i rapid. My Elos este numele masinii si elos este tipul de lumina meelos masina de utilizari. Elos (Electro-optice sinergia) este lumanre pe dovedit clinic, tehnologie standard de aur, care utilizeaza lumina pulsata a redus de energie împreuna cu blând de radiofrecvenþã (RF). Aceasta tehnologie de lumina este un pas inaintea IPL si cu Laser. Când un puls elos este emisa de memyelos epilator energia este depus în piele, selectiv de directionare folicul de par. În cazul în care energia a ajunge la foliculul este destul de mare, aceasta daune permanent folicul de par si ca folicul specifice, care a fost deteriorat nu va fi capabil sa creasca parul mai. Elos ofera niveluri mai mari de eficacitate, nivele superioare de confort siguranta si utilizator – nici o durere, la cele mai mici de caldura sau furnica - precum ori tratament mult mai scurt comparativ cu lumina intens pulsata si laser.

Diferenta între dispozitivul de MeMyElos si alte modele de piata:
Mine meu Elos ofera urmatoarele avantaje, care sunt îmbunatatiri la alte modele de piata:

• Mai scurta de timp pe sesiune: cu MyMyElos, este nevoie de doar câteva minute pentru a elimina parul din zonele. Alte modele dura ore.
• Mai putin numarul de sesiuni si sesiune de ansamblu timp: cu MeMyElos ai nevoie de 7 sedinte pentru a elimina aproximativ 89% din par tratate. Sesiunile sunt o data pe saptamâna, în timp ce alte masini care au nevoie de 7-12 sesiuni, si fiecare sesiune este o data o luna. Concluzie: MeElos necesita luni si jumatate comparativ cu un an cu alte masini.
• ElosMe epilator este singura masina care permite utilizatorului pentru a elimina firele de par imediat în timp ce tratarea firele de par permanent într-o sesiune de aceeasi. Acest lucru este posibil cu utilizarea de accesorii (vândut în afara): aparat de ras sau cu epilatorul. Ca meelos trece peste suprafata, parul poate fi îndepartata în acelasi timp. Nici alte epilator ofera acest beneficiu de 2 în 1. Utilizarea de accesorii este optionala. Poate trece razant pe lânga sau ceara imediat inainte de tratament. În cazul în care tratarea lumina de culoarea parului, trebuie sa utilizati accesoriul epilator (epilator Barbrei par si creeaza microscopice daune la foliculul pilos, creând o tinta pentru puls elos pentru a trata în mod activ pentru a preveni viitoare regenerarea celulelor).
• Unele sisteme (sisteme de obicei profesionale) necesita utilizarea de gel în timp ce tratarea ari. MeMyElos nu.
• ElosMe vine cu existant lampa de mai lunga durata, de 120000 de flash-uri, comparativ cu alte masini care include lampile de 700/2000/40000 flash-uri. O sesiune de complet corpul necesita aproximativ 6000 fotografii, astfel încât lampa elosme de lunga durata este estimata sa acopere 9 ani de tratament.
• MeMyElos epilator este singura masina pentru toate pielii si parului culori, inclusiv negru par piele si alb, gri, blond si rosu. Nici o alta masina în piata ofera acest avantaj unic. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei elos care permite un nivel mai profund de tratament, nu este posibil cu lumina intens pulsata sau laser. MyElos este singura masina care utilizeaza tehnologia elos.
• ElosMe poate fi utilizat pe fata de sex feminin.
Producator MeMyElos si tehnologia Elos:
MeMyElos este dezvoltat de lumanre medicale, lider mondial în dispozitivele estetice profesionale. Cu peste trei milioane elos tratamente efectuate anual, elos este testat clinic si dovedit medical. Tratamentul cu meelos este sigur pentru uz casnic, ca s-a demonstrat. Myelos epilator utilizeaza aceeasi tehnologie elos profesional 10 ani la o fractiune din costul de tratamente cu laser efectuate la doctors´ clinici.

Sesiune de frecventa si de ori cu Me My Elos:

Pentru a asigura permanenta a parului reducerea rezultatelor (89% par terminale de reducere dupa 7 tratamente) trebuie sa urmati pasii de 7 tratamente cu intervale de 1 saptamana. Uneori, mai mult de 7 tratamente pot fi necesare, în functie de persoana la persoana. Dupa primele 7 tratamente se pot trata dumneavoastra zona dorita numai ca parul pare potrivit tratamentul recomandat de ori. Cum ati progrese, veti observa mai si intervale mai lungi între acestea retu?a tratamente. Aceasta este o reducere treptata si cumulative. Cand parul creste inapoi între fiecare dintre tratamente, va fi mai putin de ea, si va fi mai fine, mai usoare si mai lent de crestere si doar întretinere o data într-un timp va fi necesar. Sesiune ori sunt: Full organism în 32 de minute plin picior în 10 minute / axilar în 1 minut / zona bikinilor în 2 minute / masculin înapoi în 12 minute.

Zone ale corpului în cazul în care MyElos pot fi utilizate:
Puteti folosi epilatorul memyelos practic toate corpul de sex masculin si feminin, dar citit manualul pentru a vedea care pete specifice nu ar trebui sa fie tratate. De obicei este folosit pentru a elimina parul de pe arme, picioare, axile, zona bikinilor, picioare, piept, abdomenului si spate. Pentru utilizarea pe femele faciala hair, va rugam sa folositi ochelari de protectie inclusa si cititi cu atentie manualul. Nu utilizati memyelos pe masculin de par facial, tatuaje, alunite sau machiaj permanente.

Cum elos realizeaza parului permanente de reducere cu epilatorul MeElos:
Epilare reducere înseamna ca atunci când un folicul termic este deteriorat nu este în masura sa creasca din nou un par terminale. Pentru ca exista multe milioane de foliculi care potential poate creste parul de pe corp, si deoarece o parte semnificativa a acestora nu este în faza de crestere dreapta, nu este realist sa ne asteptam ca fiecare folicul unica în zona de tratament vor fi dezactivate. În plus, multi dintre follicles în piele nu au par care este vizibile pe suprafata pielii. Aceste follicles au un nivel mult mai mic de sensibilitate termica daune, astfel încât chiar si atunci când sunt expuse la pulsul elos nu va fi dezactivat. Aceste follicles au potentialul de crestere "noi de par" mai târziu în timp. Peste mai multe tratamente cu intervale corespunzatoare, cele mai multe dintre foliculi care trece prin cresterea parului va fi afectata de procedura elos si va fi grav ranit, astfel încât acestea sunt dezactivate permanent. Este important sa ne amintim ca organismul este conversia acestor foliculi inactiv sau latente, sa creasca mai târziu în viata doar ca o parte normala a ciclului de crestere de par sau ca urmare a mai multor factori: dezechilibru hormonal, sarcina, menopauza, boala sau medicamente, obezitate, sau cauze idiopatice. De aceea nu poate fi nici o garantie sau promisiuni de "toate par plecat pentru totdeauna" dintr-o anumita zona. Foliculii sunt strâns legata de piele si organism raspuns la interne modificari fiziologice si urmati un ciclu de crestere ciclice. Fiecare folicul distruse nu va creste înapoi-sarcina dumneavoastra ca un utilizator de memyelos este de a distruge majoritatea foliculi cu memyelos dvs. Urmati noastre protocol de tratament si continua trateaza-te cu myelos, pâna când sunteti multumit de rezultate. Vad ca va trateaza fiecare zona în functie de times minim afisata în manualul de utilizare si continuu aluneca de pe piele dupa elos impulsuri pentru a distruge foliculii cât mai multe posibil. Verificati ca ati alunecare aplicatorul într-o miscare destul de lent. Lampa se aprinde intermitent impulsuri. Lasa flash-uri flash distanta, în timp ce veti aluneca masina pe zonele. Daca utilizati accesoriul epilator, atunci este mai usor pentru a vedea unde au luneca peste pentru par vor fi eliminate imediat. Permite 10 secunde pentru a trece înainte de a reveni la o zona, daca vedeti acest lucru este necesar.

Precautii si când sa nu utilizeze My Elos Epilator:

• Sistemul de memyelos este proiectat pentru îndepartarea parului de corpul uman. Orice alta utilizare este interzisa în mod expres; NU utilizati sistemul pentru indepartarea parului pe fata sau pe cap.
• NU utilizati sistemul de memyelos peste tatuaje sau machiaj permanente.
• În timpul tratamentului, sa nu tineti vârful aplicator elosme înca într-un singur loc! Acest lucru ar putea provoca extinse de caldura construi-up si daune de piele posibil.
• În cazul în care în ultimele trei zile au avut o expunere lung pielii la soare, sau daca ai avea tabacite excesiv pielea la soare, tabacirea paturi sau tabacire creme în ultimele doua saptamâni.
• Daca aveti un stimulator cardiac sau defibrilator intern.
• Daca aveti superficiale de metal sau alte implanturi în zona dorita de tratament.
• Daca aveti o istorie de orice tip de cancer, sau pre-malignant alunite.
• Daca suferiti de conditii severe, cum ar fi tulburari cardiace.
• Daca aveti vene varicoase în zona de tratament.
• Daca aveti alunite, pistrui mari, zonele întunecate pigmentat, cicatrici sau semne din nastere.
• Daca sunteti gravida sau care alapteaza.
• Daca aveti un sistem imunitar afectata din cauza bolilor imunosupresoare, cum ar fi SIDA si HIV, sau utilizarea de medicamente imunosupresoare.
• Daca aveti tulburari endocrine, cum ar fi diabetul sau Polycystic ovar Sindromul.
• Daca aveti orice conditie activi în zona de tratament, cum ar fi rani, psoriazis, eczeme, arsuri, herpes simplex, rani sau o eruptie cutanata.
• Daca aveti antecedente de tulburari ale pielii anormale rana de vindecare, precum si pielea foarte uscata si fragila.
• Daca aveti o istorie de sângerare coagulopatii sau folosirea de anticoagulante.
• Daca utilizati medicamente, plante medicinale, suplimente alimentare si vitamine, cunoscut pentru a induce fotosensibilitate la expunerea la lumina la lungimea de unda folosita, ca Isotretinoin (Accutane) si/sau retinoizi actualitate în ultimele sase luni, tetracicline sau sunatoare în ultimele doua saptamâni.
• Daca utilizati medicamente care pot stimula cresterea parului, cum ar fi Minoxidil. Daca ati avut orice procedura chirurgicala în zona de tratament în ultimele trei luni sau înainte de vindecare completa.
• Daca aveti epilepsie.
• Daca ati aplicat oricarui tip de anestezice .
• Daca sunteti pe terapie de aur .

Lungimea parului inainte de tratament cu Elos Me si utilizarea de accesorii:
• Daca utilizati accesorii epilator sau aparat de ras (vândut separat) simultan în timpul tratamentului cu elos, nu exista nici o nevoie pentru ras înainte de tratament. Nota: Puteti utiliza epilator sau aparat de ras daca ai parul pana la 10mm.
• Daca utilizati aparat de ras sau accesorii epilator de memyelos, ar trebui sa barbierit prealabila necesara zona elos tratamentul. Nota: pentru a asigura cele mai bune rezultate, ar trebui sa nu se elimina parului de epilare cu ceara sau epilator mai putin de 5 minute înainte de elos tratament. Cele mai bune rezultate sunt realizate atunci când accesorii epilator sau aparat de ras sunt folosite simultan cu elos.
• Atunci când se trateaza curbati zone (subrat si genunchi) zona în 2 directii la un unghi de 90 grade, pentru o acoperire completa de lucru. Zonele greu accesibile, de asemenea, pot fi tratate de prima folosind aparatul de barbierit sau epilator (în timp ce introducerea un capac de protectie în loc de cartus elos), urmata de aplicarea elos (în timp ce introducerea un Capacel de protectie din partea ras/epilator).

Specificatii Me My Elos:

• Lumina spectru: 550 – 1200 nm
• Max elos energie: 9J/cm2
• Max Optical: 4J/cm2
• Efectuat RF: 5J/cm2
• Pulsed rata de repetitie usoare: pana la 2 impulsuri/secunda (2 Hz)
• Frecventa RF val: 6.78 MHz
• Putere radiofrecventa: 5 wati
• Rata de acoperire: pâna la 6 cm2/secunda
• Energie electrica intrare: 100-200-240 VAC, 50/60 Hz
• Nota! Sistemul nu va functiona peste 30 °

Ceea ce medicii spun despre MeMyElos:
Dr. David Friedman, dermatolog, Friedman pielea si cu Laser Center, Ierusalim, Israel: meelos este un cele mai eficiente par at-home îndepartarea dispozitiv existant în acest moment, care este potrivit pentru toate tipurile de piele si par cu culori. Cele mai multe dintre pacienti obtine o reducere medie de par de aproape 90% dupa 7 tratamente. Acest rezultat remarcabil clinic si siguranta si usurinta de utilizare a aparatului - ofera o noua abordare pentru tratarea parului nedorit la domiciliu.

Dr. Francesca de Angelis, chirurg plastician, DE. A. centrul - Laser & clinica de chirurgie plastica, Napoli, Italia: Cu tehnologie elos am poate efectua tratamente de stergere de par exceptionale eficace cu cel mai mare nivel de confort. Spre deosebire de alte par eliminarea procedurilor care distruge doar firul de par, elos tehnologie fapt distruge folicul de par, producând un mod mai rapid, mai blânda si mai sigur pentru a elimina parul nedorit din zonele corpului. Pacientii mei sunt extrem de fericit cu rezultatele si de a se raporta pierderea de par eficienta.

Dr. Vince Afsahi, sud coasta dermatologie Institutul, California, SUA: Lucru unic despre elos tehnologie este ca acesta combina 2 modalitati diferite, o modalitate de lumina în legatura cu frecventa radio. Ceea ce acest lucru ne permite sa facem este de a trata pacientii mai multe si mai de toate tipurile de piele cu foarte putin timp în jos. Nivelul de siguran?a al acestei tehnologii este de neegalat si este ceva de care suntem foarte încântati sa fie în masura sa oferim pacientilor nostri în ultimii ani.

Tari noi navei sa:
Albania Algeria Samoa americana Andorra Angola Anguilla Antarctica Antigua si Barbuda Argentina Armenia Aruba insula Ascension Australia Austria Azerbaidjan Bahamas Bahrain Bangladesh Barbados Belarus Belgia Belize Benin Bermuda Bhutan Bolivia Bosnia si Hertegovina Botswana insula Bouvet Brazilia teritoriul britanic din Oceanul Indian Brunei Darussalam Bulgaria Burkina Faso Burundi Cambodgia Camerun Canada Cape Verde Insulele Cayman Republica Centrafricana Ciad Chile China insula Christmas Insulele Cocos (Keeling) Insulele Columbia Comore democratice Republica din Coasta de Fildes Congo (Kinshasa) Congo Insulele Cook Costa Rica Croatia Cuba Cipru Republica Ceha Danemarca Djibouti Dominica Republica Dominicana Timorul de Est Timorul de Est Ecuador Egipt El Salvador Guineea Ecuatoriala Eritreea Estonia Etiopia Insulele Falkland Fiji Insulele Feroe Finlanda Franta Guyana franceza metropolitana Polinezia Franceza teritoriile franceze de Sud Gabon Gambia Georgia Germania Ghana Gibraltar Marea Britanie Grecia Groenlanda Grenada Guadelupa Guam Guatemala Guernsey Guineea Guineea-Bissau Guyana Haiti auzit si Mc Donald Insulelor Sfântul Scaun Honduras Hong Kong Ungaria Islanda India Indonezia Iran (Republica Islamica) Irak Irlanda Insula Man Israel Italia Jamaica Japonia Jersey Jordan Kazahstan Kenya Kiribati Coreea Coreea Kuweit Kârgâzstan Letonia Liban Lesotho Liberia Libia Liechtensteinului Lituania Luxemburg Macao Macedonia Madagascar Malawi Malaezia Maldive Mali Malta Insulele Marshall Martinica Mauritania Mauritius Mayotte Mexic Micronezia Moldova Monaco Mongolia Muntenegru Montserrat Maroc Mozambic Myanmar Namibia Nauru Nepal Olanda Antilele Noua Caledonie Noua Zeelanda Nicaragua Niger Nigeria Niue Insula Norfolk Insulele Mariane de Nord Norvegia Oman Pakistan Palau autoritatea na?ionala palestiniana Panama Papua Noua Guinee Paraguay Peru Filipine insula Pitcairn Polonia Portugalia Puerto Rico Qatar Reunion insula Romania Federatia Rusa Rwanda Saint Kitts si Nevis Saint Lucia Saint Vincent ?i Grenadine Samoa San Marino Sao Tome si Principe Arabia Saudita Senegal Serbia Seychelles Sierra Leone Singapore Slovacia (Republica Slovaca) Slovenia Insulele Solomon Somalia Africa de Sud Georgia de Sud ?i Insulele Sandwich de Sud Spania Sri Lanka Saint Helena St. Pierre ?i Miquelon Sudan Surinam Svalbard si Jan Mayen Insulele Swaziland Suedia Elvetia Siria Taiwan (Republica China) Tadjikistan Tanzania Thailanda Tibet Timorul de Est (Timorul de Est) Togo Tokelau Tonga Trinidad si Tobago Tunisia Turcia Turkmenistan Insulele Turks si Caicos Tuvalu Uganda Ucraina Emiratele Arabe Unite Marea Britanie Statele Unite SUA minore Periferice Insulele Uruguay Uzbekistan Vanuatu statul Vatican (Sfântul Scaun) Venezuela Vietnam Insulele Virgine Wallis si Insulele furtuna Yemen Zair Zambia Zimbabwe

Compania anunt:
Lumanre medicale Ltd. îsi rezerva dreptul de a face modificari la produsele sau caietul de sarcini pentru a îmbunatati performanta, fiabilitate sau manufacturability sale. Informatii furnizate de lumanre medicale Ltd. este considerat a fi exacte si de încredere. Cu toate acestea, lumanre medicale Ltd. nu îsi asuma responsabilitatea pentru utilizarea acestuia. Nu de licenta este acordata de implica?iile sale sau altfel sub patente sau brevete drepturile lumanre medicale Ltd.Lider international distribuitori pentru Me My Elos. Livrare gratuita internationale de Me Elos. Din toata lumea vânzarile Online de My Elos.
A GLOBAL DISTRIBUTION GROUP COMPANY