Global Distribution Group
Smo vodilno mednarodno distribucijo skupina na področju lepote in wellness, oskrbujejo kupce po svetu iz več kot 80 držav. Naš logistični center za elektronsko poslovanje se nahaja v Evropi (Anglija in Španija), odvisno od trenutne zaloge.
 
     

     
 
Dostava
Imajo več kot 15 let doživljamo ladijskega prometa po vsem svetu, tudi najbolj oddaljenih lokacij. Naši izdelki vključujejo poštnino. Mi ladja uporaba uradnih poštnih storitev, s sledenjem številko in zavarovanje. Obdelujemo naročila v 24-48 ur. Dostava krat po tem, je odvisno od države. Običajno lahko pričakujete za prejemanje vaš paket v 3 do 5 dneh če v Evropi in 7 do 10 delovnih dni za ostalim svetom. Prosimo, upoštevajte, da ladijski promet krat navedeno so približne. Državah s strogo vstop lahko traja dlje. Pošljite nam elektronsko pošto vnaprej če želite imeti podrobnejše informacije od nas škrg na naše izkušnje ladijskega prometa, ali se lahko obrnete tudi na vaši lokalni pošti.
 
     

     
 
Plačila
Sprejemamo plačila s kreditno kartico online (Amex, Visa, Mastercard), PayPal in Western Union, Bank Wire. Email nas za podrobnosti banke ali WU.
 
     

     
  Garancija
Vsi izdelki, ki se prodajajo GlobalDistributionGroup imajo 2-letno garancijo. V primeru okvare, smo nadomestiti stroj s a nov nedoločni zaimek. Če prejmete nedelujoča stroj, nam inmediately in pokrivamo vse stroške dostave za vrnitev in odpremo novo napravo.
 
     

     
  Politika vračanja
Potrošniki lahko naročilo prekliče brez sklicevati koli vzrok v 7 dneh po prejemu naročila, pod pogojem, da se proizvodi vrnejo brez se preskuša ali uporablja, ustrežljiv higienskim standardom. Preden pošljete izdelek nazaj kupca obvestiti naše podjetje vrnitev. Pravico do odstopa od pogodbe ne velja, če potrošnik je priključen izdelka, potegnil ven pečat kabla, preizkušen izdelek in/ali dodatki. Vrnjeni izdelki / pribor / Priročniki morajo biti v neoporečnem stanju. Mi bo nadomestila, po drugem odstavku člena 14,1 Direktive Evropskega parlamenta, cene, diskontiranje vseh tistih stroškov, ki jih vrnitev v roku 7 dni od prejema izdelka + vrniti ladijski promet krat.
 
     


Me My Elos
     
     
STROJ MODEL
ŠTEVILO LUČ UTRIPA
CENA ZA EVROPO
CENA ZA TUJINO

Brezplačna dostava mednarodnih  
NAKUP
(Stroj / svetilke / dodatki)
 

Pomembno:
Ta stran je samodejno prevajanje iz angleščine in lahko vsebujejo napake.
   

MeMyElos značilnosti
MeMyElos (znan tudi kot MeElos ali MyElos) je stroj konstruiran za hitro in trajno odstranjevanje dlačic. MyElos je ime stroj in elos je vrsta svetlobe je meelos stroj uporablja. Elos (elektro optična sinergija) je Syneron je klinično dokazano, zlati standard tehnologije, ki uporablja nizkoenergetskih pulzirajoče svetlobe, skupaj z nežno radijske frekvence (RF). Ta lahka tehnologija je korak pred IPL in Laser. Ko elos impulz emitira memyelos epilator energije odlagajo v kožo, selektivno ciljanje lasnega mešička. Če energije doseže folikel je dovolj visoka, trajno poškoduje lasnega mešička in da posebne folikel, ki je bila poškodovana ne bodo mogli rastejo več las. Elos zagotavlja višje ravni učinkovitosti, superior ravni varnosti in uporabnik udobje – ni bolečine, kvečjemu rahlo toploti ali ščemenje - kot tudi veliko krajši čas zdravljenja proti intense impulzni light in laser.

Razlika med MeMyElos napravo in drugih modelov na trgu:
Mi moj Elos ponuja naslednje prednosti, ki so izboljšave v drugi zgled na trgu:

• Krajši čas na sejo: z MyMyElos, to traja le nekaj minut za odstranjevanje dlak z območij. Drugi modeli traja ure.
• Zmanjšano število sej in splošno zasedanje čas: s je MeMyElos morate 7 zasedanje umakniti približno 89 % las, ki se zdravijo. Seje so enkrat na teden, medtem ko drugi stroji potrebujejo 7 do 12 sej, in vsako sejo je enkrat na mesec. Zaključek: MeElos zahteva mesec in pol v primerjavi z eno leto z drugimi stroji.
• ElosMe depilator je samo stroj, ki omogoča uporabniku, da odstranite dlake takoj pa zdravljenje dlake trajno v eni isti seji. To je mogoče z uporabo dodatkov (prodajajo narazen): brivnik ali depilator. Kot meelos teče po površini, se lahko odstrani lase ob istem času. Ni druge depilator nudi te ugodnosti 2 v 1. Uporaba dodatkov je neobvezno. Lahko britje ali voska neposredno pred obdelavo. Če zdravljenje svetlih las, uporabite pripomoček depilator (depilator trzaj las in ustvarja mikroskopskih poškodb na mešičku tarča elos impulz za aktivno zdravljenje celice preprečiti prihodnje rast dlak).
• Nekateri sistemi (ponavadi strokovno) zahtevajo uporabo gela pri zdravljenju arov. V MeMyElos ne.
• ElosMe prihaja z biti najdaljše trajanje svetilka, 120000 utripa, v primerjavi z drugimi stroji, ki vključujejo svetilke 2000/700/40000 utripa. Ena seja popolno telo zahteva okoli 6000 posnetkov, tako dolgo traja elosme svetilka se ocenjuje za kritje 9 let zdravljenja.
• MeMyElos depilator je edini stroj za vse kožo in lase barve, vključno s črno kožo in bele, sive, blond in rdeče lase. Drugi stroj na trgu ponuja to edinstveno prednost. To je mogoče zahvaljujoč elos tehnologija, ki omogoča globlji ravni zdravljenja, ni mogoče z intenzivne pulzirajoče svetlobe ali laser. MyElos je edini stroj, ki uporablja tehnologijo elos.
• ElosMe se lahko uporabijo na ženski obraz.

Proizvajalec MeMyElos in Elos tehnologijo:
MeMyElos je razvila Syneron Medical, vodilna v svetu v strokovno estetske naprave. Z več kot tri milijone elos tretmaji izvajajo vsako leto, elos je klinično preizkušen in medicinsko dokazano. Zdravljenje z meelos je varna za uporabo doma, saj dokazano. Myelos depilator uporablja enako tehnologijo elos 10-letno strokovno na delček stroškov za laser zdravljenja, ki se izvajajo v doctors´ klinike.

Seje pogostost in čas z MeMyElos:

Zagotoviti stalno lase zmanjšanje rezultate (zmanjšanje 89 % terminala las po 7 zdravljenja) sledite korakom 7 zdravljenja z intervali 1 teden. Včasih več kot 7 zdravljenja se lahko zahteva, odvisno od osebe do osebe. Po prvi 7 zdravljenja lahko zdravljenje vaše želeno območje le kot las se pojavi po times priporočeno zdravljenje. Kot ste napredek, boste opazili več ter daljši intervali med temi tip do zdravljenja. To je zmanjšanje postopno in kumulativno. Ko las raste nazaj med vsako zdravljenje, bo manj, in je manjši, lažji in počasneje rastoče in samo enkrat, medtem ko bo potrebno. Sejo časi so: popolno telo v 32 minutah / celoten noge v 10 minutah / pod pazduho v 1 minuti / Bikini področju v 2 minutah / moški nazaj v 12 minutah.

Področjih telesa, kjer se lahko uporabijo za MyElos:
Uporabo depilator memyelos na praktično vse moškega in ženskega telesa, ampak preberite priročnik za prikaz, katere specifične lise se ne sme obravnavati. Običajno se uporablja za odstranjevanje dlak na rokah, noge, pazduhe, bikini področju, noge, prsih, trebuha in nazaj. Za uporabo na ženskih obraznih dlak, prosimo, uporabite očala vključena in pozorno preberite priročnik. Ne uporabljajte na memyelos o moških obraznih dlak, tetovaže, moli ali trajni makeup.

Kako dosega elos trajno lase zmanjšanje s MeElos depilator:

Lase trajno zmanjšanje pomeni, da ko folikel toplotno poškodovana ni lahko raste terminala lase znova. Ker obstaja več milijonov foliklov, ki potencialno lahko rastejo dlake na telesu, in ker jih velik del ni v fazi rasti prav, ni realno pričakovati, da bo onemogočen vsak posamezen folikle na področju zdravljenja. Poleg tega mnogi mešičkov v koži nimajo dlake, ki je vidna na površini kože. Teh mešičkov so precej nižji ravni občutljivosti za toplotne poškodbe, tako da tudi, ko so izpostavljeni elos utrip ni bilo mogoče onemogočiti. Teh mešičkov imajo potencial rasti "nove dlake" kasneje v času. Nad različnimi terapijami, z ustreznimi intervali, večina foliklov, ki kolesariti skozi rast las bo vplivala elos postopek in bo kritično ranjenih, tako da so trajno onemogočen. To je pomembno vedeti, da telo pretvarja ti neaktivni ali mirujoče foliklov rasti kasneje v življenju, tako kot normalen del ciklusa rasti las ali kot posledica številnih dejavnikov: hormonsko neravnovesje, nosečnost, menopavza, bolezni ali zdravil, debelost ali idiopatska vzroki. To je razlog, zakaj ne more biti nobenega jamstva ali obljub "vse dlake zgubljen večno" iz določenega območja. Foliklov so tesno prepleteni s kožo in telo odziva na notranji fiziološke spremembe in sledite cikličnih rast ciklus. Vsak folikla uničenih bo ne obraste – vaša naloga kot memyelos uporabnik je uničiti večino foliklov s vaš memyelos. Sledite naše zdravljenje protokol in nadaljevati zdravljenje sebe, s myelos, dokler niste zadovoljni z rezultati. Vidim, da ste zdravljenje vsako področje glede na minimalno times, prikazane v uporabniškem priročniku in nenehno drsenje na koži po elos impulzov čim več foliklov mogoče uničiti. Preverite, ali jadraš aplikatorja v počasi dovolj gibanja. Luč utripa impulzov. Samo naj utripa, flash stran, medtem ko drsne stroj v območjih. Če uporabljate depilator pripomoček je lažje videli, kje so glided čez za lase bo treba takoj odstraniti. Pustite 10 sekund prenesti pred vrnitvijo v področje, če vidite, da je to potrebno.

Varnostni ukrepi in kdaj ne rabiti MyElos depilator:

• Sistem memyelos je namenjen za odstranitev dlak človeškega telesa. Katera koli druga uporaba je izrecno prepovedana; NE uporabljajte sistem za odstranjevanje dlak na obrazu ali glavi.
• NE uporabljajte memyelos sistema nad tetovaže ali trajni makeup.
• Med zdravljenjem ne drži konico aplikatorja v elosme še vedno na enem mestu! To lahko povzroči kopičenje obsežno toplote in poškodbe mogoče kože.
• Če v zadnjih treh dneh so imeli dolgo kožo izpostavljenosti soncu, ali če so pretirano strojeno kožo od sonca, solarijev ali strojenje kreme v zadnjih dveh tednih.
• Če imate srčni spodbujevalnik ali notranji defibrilator.
• Če imate površno kovin ali drugih vsadkov na področju želene zdravljenja.
• Če je zgodovina raka ali pre-malignant moli.
• Če ste trpijo zaradi hude bolezni, kot so srčna obolenja.
• Če imate krčne žile na področju zdravljenja.
• Če imate moli, veliko pege, temnejše pigmentirani področjih, brazgotine ali znamenj.
• Če ste noseče ali doječe.
• Če imate motnje imunskega sistema zaradi imunosupresivna bolezni, kot so AIDS in HIV ali uporabo imunosupresivna zdravila.
• Če imate bolezni endokrinega sistema, kot so Diabetes ali sindrom policističnih jajčnikov.
• Če imate kakršne koli aktivno stanje na področju zdravljenja, kot so rane, luskavica, ekcem, opekline, herpes simplex, rane ali izpuščaji.
• Če imate anamnezo bolezni kože, nenormalno celjenje ran, kot tudi zelo suhi in občutljivi koži.
• Če imate zgodovino coagulopathies krvavitev, ali uporaba antikoagulantov.
• Če uporabljate zdravila, zelišča, prehranska dopolnila in vitamine, znano, da povzroči svetlobo izpostavljenosti svetlobi pri valovni dolžini, ki se uporablja, na primer izotretinoin (Accutane) in/ali aktualnih retinoidov, v zadnjih šestih mesecih, tetraciklini ali St John's Wort v zadnjih dveh tednih.
• Če uporabljate zdravila, ki lahko spodbujajo rast las, kot so minoksidil. Če ste imeli kakršne koli kirurškim posegom na področju zdravljenja v zadnjih treh mesecih ali pred popolne ozdravitve.
• Če imate epilepsijo.
• Če ste uporabili kakršno koli anestetiki.
• Če ste na zlato terapijo.

Dolžina las pred zdravljenjem z ElosMe in uporabo pripomočkov:
• Če uporabljate depilator ali brivnik dodatki (za doplačilo) hkrati med zdravljenjem z elos, ni potrebe za britje pred zdravljenjem. Opomba: Lahko uporabljate depilator ali brivnik če imate lase do 10mm.
• Če uporabljate brivnik ali depilator pribor memyelos, naj britje potrebna površina predhodnega zdravljenja elos. Opomba: Če želite zagotoviti najboljše rezultate, ne odstranite lase voskanje ali depilator več kot 5 minut pred elos zdravljenja. Najboljši rezultati so doseženi, ko depilator ali brivnik pripomočki se uporabljajo hkrati z elos.
• Pri zdravljenju ukrivljenih področjih (pod pazduho in kolena) delovno področje v 2 smeri, 90 stopinjskim kotom, za popolno prekrivnost. Težko dostopnih območjih se lahko zdravijo s prvo uporabo brivnik ali depilator (medtem ko dajanje zaščitni pokrov namesto elos vložek), sledi uporabe elos (medtem ko dajanje zaščitni pokrov na strani brivnik/depilator).

Specifikacija od MeMyElos:
• Svetloba spektrum: 550-1200 nm
• Max elos energije: 9J/cm2
• Optični Max: 4J/cm2
• Izvaja RF: 5J/cm2
• Pulzirajoče svetlobe ponovitve: do 2 impulzov/sekundo (2 Hz)
• Pogostost RF valovati: 6,78 MHz
• Radiofrekvenčna moč: 5 vatov
• Stopnje zajetja: do 6 cm2/sekundo
• Električne energije vložek: 100-200-240 VAC, 50/60 Hz
• Opomba! Sistem ne bo deloval nad 30ºC

Zdravniki kaj povedati o MeMyElos:

Dr. David Friedman, dermatolog, Friedman kože in laserski Center, Jeruzalem, Izrael: meelos je najbolj učinkovito at-home lase odstranitev naprave obstaja v tem trenutku, ki je primerna za vse tipe kože in barve za lase. Večina bolnikov doseže skoraj 90 % zmanjšanja za povprečno las po 7 zdravljenja. Ta izjemen rezultat kliničnih in varnost in enostavnost uporabe naprave - ponujajo nov pristop za zdravljenje neželenih dlak na domu.

Dr. Francesca de Angelis, plastični kirurg, DE. A. CENTER - Laser & plastična kirurgija klinika, Neapelj, Italija: Z elos tehnologijo, sem lahko opravljajo izjemno učinkovito odstranjevanje dlak z največjo stopnjo udobja. Za razliko od drugih postopkov odstranjevanja dlak ki samo uniči lase gred, elos tehnologija dejansko uničuje lasnega mešička, proizvaja hitreje, nežnejša in bolj varno način za odstranitev dlak predele telesa. Moji bolniki so zelo zadovoljni z rezultati in poročajo, učinkovito izpadanje.

Dr. Vince Afsahi, južni obali dermatološke inštitut, California, USA: Edinstvena stvar o elos tehnologija je združuje 2 različnih modalitet, lahka modalnost v povezavi z radio frekvenco. Kaj to omogučiti nas uganjati je zdravljenje več bolnikov vse tipe kože z zelo malo določitvi časa. Varnostni ravni te tehnologije je neprimerljivo in to je nekaj, da smo zelo veseli, da ponudijo za naše bolnike v zadnjih nekaj letih.

Držav, pošljemo v:

Albanija Alžirija Ameriška Samoa Andora Angola Anguilla Antarktike Antigva in Barbuda Argentina Armenija Aruba otoka Ascension Avstralija Avstrija Azerbajdžan Bahami Bahrajn Bangladeš Barbados Belorusija Belgija Belize Benin Bermuda Butan Bolivija Bosne in Hercegovine Bocvana Bouvetov otok Brazilija Britanski teritorij Indijskega oceana Brunej Darussalam Bolgarija Burkina Faso Burundi Kambodža Kamerun Kanada Cape Verde Kajmanski otoki Srednjeafriške republike Čad Čile Kitajska Božični otok Kokosovi otoki Kolumbija komori demokratične republike Kongo (Kinšasa) Kongo Cookovi otoki Slonokoščene obale Costa Rica Hrvaška Cuba Cipru Češka Danska Džibuti Dominika Dominikanska republika Vzhodni Timor Timor-Leste Ekvador Egipt El Salvador Ekvatorialne Gvineje Eritreja Estonija Etiopiji Falklandski otoki Ferski otoki Fidži Finska Francija Francoska Gvajana francosko velemestnih Francoska Polinezija francoski južni teritorij Gabon Gambija Gruzija Nemčija Gana Gibraltar Velike Britanije Grčija Grenlandije Grenada Guadeloupe Guam Guernsey Gvineja Bissau Gvajana Gvatemala slišal in Mc Donald otoki Svetim Honduras Hong Kong Madžarska Islandija Indija Indonezija Iran (Islamska republika) Iraku Irska otok Man Izrael Italija Jamajka Japonska Jersey Jordan Kazahstan Keniji Kiribatija Koreja Koreja Kuvajt Kirgizistan Latvija Libanon Lesoto Liberiji Libija lihtenštajnski Litva Luksemburg Macao Makedonija Madagaskar Malavi Malezija Maldivi Mali Malta Marshallovi otoki Martinique Mavretanija Mauritius Mayotte Mehika Mikronezije Moldavija Monako Mongolija Črna gora Montserrat Maroko Mozambik Mjanmaru Namibija Nauru Nepal Nizozemska Nizozemskih Antilov Nova Kaledonija Nova Zelandija Nikaragva Niger Nigerija Niue Norfolški otok Severni Marianski otoki Norveška Oman Pakistan Palau palestinske nacionalne oblasti Panama Papua Nova Gvineja Paragvaj Peru Filipini Pitcairnovi otoki Poljska Portugalska Portoriko Otoku Reunion Qatar Romunija Rusija Ruandi Saint Kitts in Nevis Saint Lucia Saint Vincent in Grenadine Samoa San Marino Sao Tome in Principe, Saudova Arabija Senegal Srbija Sejšeli Sierra Leone Singapur Slovaška (Slovaška republika) Slovenija Salomonovi otoki Somalija Južna Afrika Južna Georgia in Južni Sandwichevi otoki Španije Sri Lanka Saint Helena St. Pierre in Miquelon Sudan Surinama Svalbard in otoki Jan Mayen Svazi Švedska Švica Sirija Tajvan (republika Kitajska) Tadžikistan Tanzanija tajska Tibet vzhodnem Timorju (Vzhodni Timor) Togo Tokelau Tonga Trinidad in Tobago Tunizija Turčija Turkmenistan Turks in Caicos otoki Tuvalu Uganda Ukrajina Združeni arabski emirati Velika Britanija ZDA ZDA manjše odročnih otokov Urugvaj Uzbekistan Vanuatu Vatikanska mestna država (Sveti sedež) Venezuela Vietnam Deviški otoki Wallis in Futuna Jemen Zaire Zambiji Zimbabve

Podjetje obvestilo:
Syneron Medical Ltd. si pridržuje pravico do sprememb njegove proizvode ali specifikacije za izboljšanje učinkovitosti, zanesljivosti ali izdelave. Informacije, ki so opremljene z Syneron Medical Ltd. je verjel, da natančne in zanesljive. Vendar pa Syneron Medical Ltd. ne prevzema nobene odgovornosti za njeno uporabo. Licenca je odobreno do njegovih posledic ali drugače, pod katero koli patenta ali patentne pravice Syneron Medical Ltd.Vodilnih mednarodnih distributerjev za v MeMyElos. Prost internacionala oddaja MeElos. Worlwide spletno prodajo MyElos.
A GLOBAL DISTRIBUTION GROUP COMPANY